JO07-1 op stoom en pakt volle winst

Vandaag stond de 4e serie van de JO07-1 op het programma bij onze buren in Emst. VV Emst was deze week de organisator van het JO07 toernooi. De mannen van de JO07-1 waren vandaag enorm op stoom. Werd er de afgelopen weken regelmatig een wedstrijd verloren, vandaag viel alles goed en gingen de mannen ongeslagen en met de volle winst naar huis.

De eerste tekenen diende zich woensdag tijdens de training al aan. Er werd enorm goed en serieus getraind en dat wat er woensdag was geleerd, werd vandaag direct getoond op het veld.
De eerste wedstrijd was tegen vv Hulshorst, waar onze jongens fantastisch overspeelden en met maar liefst 0-9 wonnen. De tweede wedstrijd was aanzienlijk lastiger. Het team van EFC wist enorm slim gebruik te maken van de aftrappen en scoorde hier regelmatig met een afstandschot. Nadat onze jongens dit enkele keren hadden laten gebeuren werd het een enorm spannende wedstrijd die uiteindelijk met 6-5 werd gewonnen.

Ook onze vriendinnen uit Heerde van de MO07 hadden vandaag geen antwoord op het sterk spelende EZC en werden met 0-5 aan de kant geschoven. De laatste wedstrijd was tegen gastheer Emst. Ondanks het verlies van vorige week, was het deze week EZC '84 dat de bovenliggende partij was en ook de laatste wedstrijd werd met ruime cijfers gewonnen en eindigde in een 5-0 overwinning.

Trots op de ontwikkelingen van de mannen en het getoonde spel. A.s. woensdag gaan we weer hard trainen en hopen we dat we a.s. zaterdag, wanneer de JO07 thuis bij EZC '84 mag spelen we het publiek onze vooruitgang en goede spel kunnen tonen.