MO13-1 wint 2e bekerwedstrijd

Zaterdag 11 september moesten de meiden van EZC naar Deventer om hun tweede bekerwedstrijd te spelen.
Dat de meiden er zin in hadden en de wedstrijd wilden winnen werd snel duidelijk.  Ze begonnen namelijk erg goed aan de wedstrijd. Het team uit Deventer kwam er niet aan te pas. Zowel in de verdediging als in de aanval was EZC de bovenliggende partij. De middenvelders van Epe waren de baas en gaven de meiden van Deventer geen kans om een aanval op te zetten.
Uit een aantal mooie passes kwam de 1-0 voort en de 2-0 kwam daar snel achteraan. Niks aan het handje zou je denken, maar helaas kwam Deventer terug tot 2-1. Dit ontstond onder meer doordat ze indribbelden en EZC daar helaas geen antwoord op had. De rust kwam op het juiste moment.
Dat Britt de meiden weer op scherp heeft gezet, zag je gelijk. Het goede spel werd weer opgepakt en de 3-1 en 4-1 waren een feit.
Op het einde van de wedstrijd zag je de vermoeidheid bij EZC, waardoor de meiden van Deventer beter in hun spel konden komen. Dit leidde tot twee tegendoelpunten 4-2 en 4-3. De meiden van EZC wilden niet verliezen en gebruikten hun laatste krachten om de winst te pakken. Met een aantal mooie reddingen van onze keeper en de laatste krachtsinspanningen van onze verdedigers werd ervoor gezorgd dat ze de wedstrijd winnend afsloten.

Trots zijn we op onze meiden en natuurlijk op coach Britt. Dat de meiden veel leren en elke week beter worden is duidelijk te zien in de wedstrijden. Dit alles komt door hun fanatieke inzet en hun trainers Britt en Daphne☺!