Wisselend succes 2e ronde voor JO07-1

Het elftal van de JO07-1 speelde vandaag weer 4 wedstrijden voor de competitie. Ditmaal in Elburg waar ESC de gastheer was.
De tegenstanders waren dezelfde als vorige week, alleen de uitslagen waren deze week even iets anders.

De mannen waren toch af en toe wat onwennig en niet helemaal scherp.
De eerste wedstrijd was tegen gastheer ESC. Onze jongens wisten deze wedstrijd met 0-2 te winnen. Daarna volgde mogelijk een lichte onderschatting en in een moment van onoplettendheid wist het team van Emst het enige doelpunt van de wedstrijd te maken en ging deze verloren met 0-1. Ook tegen de 3e tegenstander Hulshorst ging het niet zo goed. Wisten we vorige week nog afgetekend te winnen, vandaag was Hulshorst te sterk en wonnen zij de wedstrijd met 3-0.

In de laatste wedstrijd werd er zeer goed gevoetbald en was het Araz die met 6 doelpunten de eindstand van 6-0 aan tekende. Mede door het goede overspelen van het team, kon Araz zijn doelpunten er in schieten.
Araz, Mikai, Bram & Liam super gevoetbald!! Jullie mogen trots zijn op jezelf!

ESC bedankt voor de organisatie