Goede start JO 07-1

Na vele dagen alleen maar trainen tijdens de Corona, mochten de spelers van de JO-07 vandaag hun eerste wedstrijdjes spelen.
Wat ontzettend spannend was dat. In een echt tenue van EZC spelen tegen andere teams van Emst, Heerde, Hulshorst en EFC. Om 08.30 verzamelde de 5 spelers zich op het sportpark van de VV Heerde.

De eerste wedstrijd van 7,5 minuut stond gepland tegen Heerde. De eerste wedstrijd verliep erg rommelig. Alles nieuw, spelregels, ontzag voor de tegenstander en onwennigheid van ons eigen team resulteerde uiteindelijk in een 2-2 gelijk spel.

Toen de kop er af was, gingen de jongens beter spelen en werd er vervolgens 3 keer gewonnen. Eerst werd Emst met 4-0 verslagen, Hulshorst met 1-3 en de laatste wedstrijd tegen ESC was redelijk spannend, maar werd uiteindelijk toch met 2-3 gewonnen.

Al met al een prima resultaat van deze enthousiaste groep spelertjes. Na afloop ontvingen alle teams nog iets lekkers van de organisatie van vv Heerde. Hulde voor het organiseren!