EZC '84 JO15 verliest geflatteerd van s.v. Epe

De jongens van EZC ’84 JO15-1 hadden de wens uitgesproken om te oefenen tegen hun leeftijdsgenoten van Epe. Donderdagavond stond deze oefenwedstrijd tegen Epe 14-1 op het programma.

Vooraf gaande aan de wedstrijd genoten alle teamleden van een heerlijk buffet op het terras van EZC ’84. Na deze maaltijd werd de teambespreking gehouden en maakte de jongens zich klaar voor de clash met Epe.

Epe 14-1, uitkomende in de hoofdklasse, was op papier natuurlijk een behoorlijke stap voor de mannen, maar niets is onmogelijk in het voetbal.
De mannen van EZC ’84 wisten prima stand te houden tegen de op papier sterke tegenstander. Bij vlagen waren zij zelfs de bovenliggende partij en kwam het krachtsverschil totaal niet tot uiting.
Op het veld zag je wel dat de jongens van Epe beter omgingen met de omschakelmomenten en er al veel automatisme in het spel zat. Ook was de handelingssnelheid van de hoofdklasser hoger. Maar dat is natuurlijk niet raar. Je speelt niet voor niets Hoofdklasse.

In de 12e minuut van de wedstrijd wist Epe met een snelle aanval de 0-1 op het bord te zetten. Het was duidelijk dat EZC ’84 een topprestatie moest leveren om deze tegenstander verder van het lijf te houden.

Na een pep-talk in de rust gingen de mannen in de 2e helft er weer vol tegenaan. Tot de 60 minuut kon EZC ’84 prima meekomen en kreeg het een aantal kleine kansen, die helaas niet werden benut.
Als je zelf niet scoort, dan doet de tegenstander dat wel en in 62 minuut kwam Epe op een 0-2 voorsprong die ze vierde alsof ze kampioen waren geworden.

EZC ’84 rechte de rug en wist 1 minuut later de aansluitingstreffer te maken. S. Weenk scoorde de 1-2.
Helaas eiste de zware inspanningen hun tol en kwam Epe in de 62 minuut op een 1-3 voorsprong. Voor de Jongens van EZC ’84 was de pijp leeg en Epe wist dit slim uit te buiten en vergrote de voorsprong uiteindelijk op 1-4 en 1-5.
Ondanks de geflatteerde uitslag heeft EZC ’84 JO15-1 laten zien dat prima weerstand kunnen bieden. En na de overwinning op OWIOS (1e klasser) konden ze het donderdagavond deze 6e divisionist flink lastig maken.

A.s. zaterdag spelen de jongens hun laatste wedstrijd in de Regiocup tegen Nunspeet. Na 2 overwinningen gaan de jongens hier ongeslagen aan kop.

Fotoverslag : https://photos.app.goo.gl/qceiZ2wKx1NESeCu7

Volgende wedstrijd

Wedstrijdverslag

Nieuws

 
© EZC '84. All Rights Reserved.

Please publish modules in offcanvas position.

Free Joomla! template by L.THEME | Documentation