Complete offday EZC 84 vr 1

Zaterdag 26 september stond er voor EZC 84 vr1 een uitwedstrijd in Dronten op papier.

De dames moesten zich om 08.30 uur al melden op het sportpark om om 08.45 uur te vertrekken richting Dronten.

Misschien speelde het vroege uur de dames en begeleiding parten maar over deze wedstrijd was er niet veel positiefs te melden. Het enige kleine lichtpuntje was de 1-3. Deze nam Marit voor haar rekening. Zij was net iets sneller bij een goed genomen vrije schop van Rachel bij de bal dan de keepster van de thuisclub.

De thuisclub was vandaag op alle fronten beter. Uitslag 8-1

Vandaar ook een kort verslag.

Het gezegde is je kunt beter een maal met 8-1 verliezen dan 8 maal met 1-0.

Dus gauw vergeten en op naar volgende week waarbij de dames zich kunnen revancheren.

Zaterdag 3 oktober staat er een thuiswedstrijd o het program nl. EZC 84 vr 1 – Batavia 90 vr 1 aanvang 12.00 uur.

Vrijwilliger van de maand