JO09-1 wint overtuigend van SDS Putten JO09 en bekert verder

Vandaag stond de bekerwedstrijd uit tegen SDC Putten jo9-3 op het programma. Met een toch wel aardig koppeltje supporters van EZC' 84 vertrokken we vanaf de Kweekweg richting Putten.
Om 10.00 uur werd er afgetrapt. De jongens begonne rommelig aan de wedsrijd. Na 1 minuut spelen stond Putten met 1-0 voor.

Niet veel later kwam de tegentreffer en stond het 1-1. Maar doordat de jongens van EZC niet helemaal bij de les waren, kreeg SDC Putten gelijk weer de kans om opnieuw te scoren en stond het dus weer 2-1 voor Putten.
Na de eerste, toch wel lastige, 20 minuten kwamen de jongens van EZC beter in hun spel. Ze werkten hard en speelden goed naar elkaar over. Al snel volgde de 2-2 en 2-3. Toen ze eenmaal op voorsprong kwamen, groeide het zelfvertrouwen en ging het voetballen ook makkelijker. Uiteindelijk sleepten ze er een prima overwinning van 3-8 uit. Goed gedaan! Nu op naar de volgende bekerronde!

OEFENWEDSTRIJD

vv Wilsum - EZC '84