EZC 84 vr 1 is ongeslagen status in competitie kwijt.

Afgelopen zaterdag 25 januari stond er voor EZC 84 vr 1 een inhaalwedstrijd tegen SVI vr 1 op het programma.
Na 10 wedstrijden ongeslagen te zijn geweest, 9x winst 1x gelijk, liepen de dames tegen SVI tegen de eerste wel onverdiende nederlaag aan.
Na 4 minuten liepen de dames achter de feiten aan. De eerste de beste aanval van SVI over hun linkerkant leverde een voorzet op en deze viel met een boog in de bovenhoek.
De Eper dames rechtten de rug en de ene na de andere aanval golfde op het doel van SVI af. Echter de laatste beslissende pass viel steeds niet goed. Tot de 31 e minuut een pass van Rachel door het
midden was precies op maat en de goed naar binnengekomen Esmee tikte de bal langs de uitkomende keepster in het doel.
De dames konden niet lang genieten van de gelijkmaker. Vanaf de aftrap kwam de bal bij de snelle linker spits terecht en zij zorgde voor de 1-2.
Hierna gaven de dames weer vol gas om de gelijkmaker te forceren maar ze bleven steken in de goede bedoelingen.
Zo hadden Esmee en Marit pech dat hun voorzetten en de terug gelegde ballen net niet de inkomende dames bereikten.
De rust brak aan met een 1-2 tussenstand.

Na de rust hetzelfde spelbeeld.
De dames plaatsten de ene na de andere aanval op het Zwolsche doel echter de beslissende pass viel niet goed. En zoals altijd valt dan de bal aan de andere kant wel een keer goed. Een afstandsschot viel pardoes binnen. 1-3. Hierna werd de druk op SVI wederom opgevoerd en was het Esmee die achterstand verkleinde door goed naar binnen te komen en de keepster van SVI verraste met een hoge bal bij de eerste paal.
Met nog 5 minuten te spelen voerden de dames de druk op het Zwolsche doel op. Echter het mocht niet baten. Helaas werd het in de laatste minuut nog 2-4. Een boogbal van ca 25 meter was Melanie te machtig en zo kwam er een eind aan de ongeslagen status.

Opstelling
Melanie achter vlnr Esme Britt Joyce S en Monica(Dagmar) midden Nina(Kimberly) Daphne Elisa(Lotte) voor Marit Rachel Esmee. Wissels Lotte Dagmar en Kimberly
As zaterdag kunnen de dames zich revancheren voor deze nederlaag. Wederom staat er een thuiswedstrijd op het programma nl EZC 84 vr1 – HMC vr 1aanvang 14.30 uur.

Zaterdag 07 Maart

Vrijwilliger van de maand