JO12-1 kampioen

In een spannende wedstrijd, die in 3-2 eindigde, is onze JO12-1 kampioen geworden.
De wedstrijd begon wat gespannen, maar het JO12-1 team wist de tegenstander goed onder druk te zetten en speelde met vlagen zeer verzorgd voetbal.
Dit resulteerde in een mooie 2-0 voorsprong. Het werd weer flink spannend toen het geheel onverwachts 2-1 werd.

EZC '84 herpakte zich goed en kon het verschil weer op 2 doelpunten brengen door een prima goal waarbij de stand op 3-1 stond. 5 minuten voor tijd werd het echter 3-2 waardoor het toch nog even spannend werd.
Met veel inzet en overtuiging wisten de spelers de overwinning over de streep te trekken en kon het kampioenschap gevierd worden.

Alle spelers ontvingen in de kantine een beker met hun naam erop.

Alle spelers kregen ook nog een mooi shirt met hun naam erop. Deze spontane actie was verzorgd door sponsoren en trotse ouders van Honda Wesselink en Stucadoor van Zalk.

Top gedaan mannen! En succes na de winterstop

OEFENWEDSTRIJD

vv Wilsum - EZC '84