EZC '84 verliest opnieuw

Zaterdag stond de uitwedstrijd tegen Prins Bernhard in Uddel op het programma.
EZC '84 begon redelijk aan de wedstrijd. De scheidsrechter van dienst, dhr Vinke was vanaf het eerste fluitsignaal duidelijk aanwezig. Dit kwam mogelijk door dat er 2 rapporteurs langs de kant stonden of dat hij zich aanpaste aan het niveau van de teams op het veld. Het deed in ieder geval geen goed aan de wedstrijd.

Na een half uur spelen stonden er 2 man van Prins Bernhard buitenspel, maar de leidsman zag het vlaggen van onze grensrechter over het hoofd en liet het spel verder gaan, waarna de bal uit de afgeslagen aanval toch achter Keeper Eenkhoorn verdween. Dit leidde tot hevig protest van zowel de trainer en grensrechter, die nog steeds met zijn vlag omhoog stond.

De scheidsrechter gaf echter aan dat hij het anders zag en ging niet mee in het protest. Sterker nog, hij gaf onze grensrechter en de trainer een gele kaart. EZC '84 wist zich helaas niet te herstellen waardoor beide teams met een 1-0 stand gingen rusten.

Bij het uitvallen van D. van Schoonhoven gaat er ook van alles mis als Spijker een wissel wil inbrengen. De scheidsrechter zegt dat deze moet wachten en laat de wisselspeler even later het veld betreden, echter zonder dit te registreren.

Na rust ging het spel over en weer en wist EZC '84 2 enorme kansen niet te verzilveren. In de 70 minuut kreeg J. Krijgsman de bal van korte afstand vol op zijn borst waarbij ook de bal zijn handen toucheerde. Dit had een penalty tot gevolg en een rode kaart voor de onfortuinlijke Krijgsman.

10 minuten later volgde de 2e penalty voor Prins Bernard toen keeper Eenkhoorn in het duel zijn lichaam er in draaide en de tegenstander zich slim en theatraal liet vallen. In eerste instantie lijkt er niets aan de hand, maar na hevig appelleren door Prins Bernhard fluit de beste man als nog en geeft een penalty aan de thuisclub.

Door commentaar van onze leider wordt deze ook op geel getrakteerd. EZC '84 probeert nog wel wat te forceren maar slaagt er niet in. Ook voor reservedoelman Huegebrink heeft de scheidsrechter nog een gele kaart. Huegebrink ergert zich aan het tijdrekken van Prins Bernhard en roept pannenkoek richting het veld. De scheidsrechter vat dit persoonlijk op en geeft geel voor commentaar op de leiding.

Al met al een wedstrijd om snel te vergeten.
A.s. zaterdag staat de wedstrijd tegen RDC op het programma.

Wedstrijd : Prins Bernhard - EZC '84 (1-0) 3-0

Scheidsrechter: Dhr Vinke

Opstelling : Y. Eenkhoorn, J. vd Haar, S. vd Schootbrugge, R. Huisman, J. Krijgsman, P. Krijgsman, S. Ruyer, D. Draaijer(M. Schroten), R. Kooiman, R. den Besten (M. Dekker), D. v Schoonhoven (B. Hanekamp niet op wedstrijdformulier).

Doelpunten : -

Kaarten : J. vd Haar, D. Ruegenbrink, S. Ruyer, F. Spijker, H. Jonker (geel) J. Krijgsman (Rood) De gele kaart voor de grensrechter is niet op het wedstrijdformulier vermeld

Fotoverslag: https://photos.app.goo.gl/X6iBd1rUyDPB4nT1A

Volgende wedstrijd : 7 december 14:30 uur EZC '84 - RDC