EZC '84 JO11-2 overtuigend kampioen Najaarscompetitie

Het JO11-2 team van EZC '84 mocht zich vandaag  na een overtuigende 0-11 winst op Groen/wit JO11-4, najaarskampioen noemen. Alle spelers ontvingen een warmloopshirt met hun naam erop en bij terugkomst bij EZC '84 werden de mannen en vrouw gehuldigd in de Kantine.

Aan het begin van het seizoen begon het team met te weinig spelers, waardoor er op toerbeurt spelers werden geleend. Maar na enkele wedstrijden  kreeg het team een aantal nieuwe spelers, die zich naadloos aansloten in het team coach D. Krönmuller. Het team begon goed te voetballen en haalde de ene na de andere overwinning met als ultiem resultaat het kampioenschap.

Voor alle spelers was er een persoonlijke beker met opdruk "Najaarskampioen 2019". Speciaal voor de "wissel" die het elftal een aantal keren had geholpen tijdens het seizoen en vandaag ook weer tussen de lijnen stond was er een medaille.

Na afloop van de uitreiking werd het team getrakteerd op het kampioensfrietje! Top gedaan. Grote klasse

Fotoverslag: https://photos.app.goo.gl/YwE6mpvexjQWJzaT6

Zaterdag 25 januari