EZC '84 blameert zich tegen hekkensluiter Harskamp

Zaterdag moest EZC '84 aantreden tegen hekkensluiter Harskamp en kon het de slappe wedstrijd van vorige week doen vergeten. Gezien de stand op de ranglijst, waarbij Harskamp 0 punten had uit 6 duels en 3 doelpunten voor en 32 tegen, moest EZC '84 vandaag laten zien waar het stond.

Vanaf het begin van de wedstrijd was er slechts één ploeg die voor de winst wilde spelen en dat was Harskamp. EZC '84 gaf totaal niet thuis en verloor ieder duel, was slordig in de passes en creëerde nagenoeg geen kans. De kansen die wel gecreëerd werden, werden niet benut.

Het was Harskamp dat na 11 minuten voetbal ook dik verdiend op voorsprong kwam en daardoor ook het geloof kreeg dat er vandaag iets moois kon ontstaan.

Aan het einde van de eerste helft was het EZC '84 dat ietsje beter in het spel kwam en af en toe voor de goal van Harskamp verscheen, maar niets deed met de kansen. Dit resulteerde in een terechte 1-0 ruststand.

Na rust pakte EZC '84 het beter op en zag het in de 51 minuut een mooi schot van B. Bosman gekeerd worden door de keeper van Harskamp. In de 60 minuut kwam D. Draaijer in de ploeg van B. Bosman en 1 minuut later was het eindelijk raak. Een prima voorzet van M. vd Schootbrugge werd netjes binnengeschoten door D. Draaijer.

Even leek het erop dat EZC '84 eindelijk de wedstrijd kon keren en Harskamp over de knie kon leggen. Maar de rood/zwarte waren geenszins van plan om hun feestje te laten verpesten. In de 67 minuut werd de verdediging van EZC '84 simpel aan de kant gezet en kon de aanval van Harskamp prima worden binnengeschoten waardoor de stand weer in het voordeel van Harskamp op het scorebord kwam. 2-1.

EZC '84 was niet bij machte om iets terug te doen waardoor Harskamp vandaag haar eerste punten kon bijschrijven en van de hatelijke nul af was. EZC '84 kan de wonden gaan likken en zich opmaken voor het duel tegen EFC.

Wedstrijd : Harskamp - EZC '84 (1-0) 2-1

Scheidsrechter : H.W.M. Damhuis

Opstelling : Y. Eenkhoorn, R. Huisman M. Dekker, P. Toisuta (T. vd Hoek), S. vd Schootbrugge, D. v Schoonhoven (R. den Besten), M.vd Schootbrugge, P. Krijgsman, J. Krijgsman, B. Bosman (D. Draaijer), B. Hanekamp

Doelpunten (1-1) D. Draaijer