Dames EZC 84 spelen gelijk bij SVO VVZ vr2

Afgelopen zaterdag moesten de dames van EZC 84 aantreden in Zwolle tegen SVO VVZ vr 2.
Dit leverde in een boeiende wedstrijd een 1-1 gelijkspel op.
Beide teams waren qua spel aan elkaar gewaagd, maar de meeste kansen waren voor de dames van EZC 84.

Over de gehele wedstrijd genomen kwamen we wel 5 a 6 maal alleen voor het doel uit. Maar het vizier stond deze middag niet op scherp bij de dames. Moet ook gezegd worden dat de keepster van de tegenpartij in een bloedvorm stak. Menig voorzet van de Eper dames plukte ze uit de lucht en in 1 tegen 1 duels kwam zij het vaakst als winnaar uit de bus.
Echt honderd procent kansen hebben de gastvrouwen niet bij elkaar gespeeld. De achterhoede bestaande uit ( Sanne(Rivka) Joyce M Joyce S en Esme hadden de zaakjes goed voor elkaar en mocht er toch wat doorkomen was slot op de deur Melanie paraat. Een maal was ze kansloos bij een vrije schop welke voor het doel werd geslingerd en bij de 2 e paal binnen werd geknikt. Het cement(middenveld) tussen voorhoede en achterhoede bestond uit Rivka Daphne Monica (Nadine).
Zij ondersteunden daar waar nodig was aanval en verdediging. Menig aanval van de thuisclub werd al door hun onschadelijk gemaakt. De voorhoede bestaande uit Marit Rachel Britt(Esmee) creëerden mede door het goede samenspel met achterhoede en middenveld aardig wat kansen en mogelijkheden bij elkaar.
We gingen de rust in met een 1-0 achterstand. Dit was de eerste keer dat de dames achter kwamen in een wedstrijd dit lopende seizoen. Voor mij de taak om in de rust de koppies(neuzen) weer dezelfde kant op te krijgen.

Vlak na rust was het Esmee die na een mooie steekbal goed voor haar man kwam en na 2 maal gemist te hebben nu wel de keepster wist te passeren. Hierna golfde het spel op en neer waarbij de thuisclub wel iets meer bal bezit had maar geen bres in de Eper verdediging wist te slaan.
EZC daar in tegen kreeg nog wel enkele mooie kansen maar zoals eerder gememoreerd de keepster van de thuisclub was in goeden doen. Nu is elke kans ook geen doelpunt zelfs in het betaalde voetbal worden de mooiste kansen om zeep geholpen.
Toch was ik deze middag trots op de dames dat ze ondanks een kleine tegenslag niet de moed lieten zakken en alles gaven om in ieder geval een gelijkspel uit het vuur te slepen, welke ook gelukt is.
As. Zaterdag spelen de dames om 12.00 uur de thuiswedstrijd tegen SEH vr1 uit Heerde.
Komt u allen de dames aanmoedigen.!!

Zaterdag 26 Oktober