Fortisimo maatje te groot voor EZC '84

Vandaag stond de wedstrijd tegen Fortisimo op het programma. De jonge ploeg heeft na 2 wedstrijden de volle winst te pakken.

EZC '84 begon prima aan de wedstrijd en kreeg zelfs de grootste kans op een doelpunt toen D. Draaijer alleen op de keeper werd afgestuurd. Deze liet zich echter niet verrassen en keerde de inzet van Draaijer prima. Daarna was het in de 10e minuut Fortisimo dat gelukkig op voorsprong kwam uit een van richting veranderde vrije trap die achter Eenkhoorn in het net verdween. 

Precies 1 minuut later was het weer raak toen P. Tosiuta een aanvaller over het hoofd zag en deze de bal precies in de voeten speelde. Deze wist wel raad met dit cadeautje en schoot de 0-2 binnen.
Toen vlak voor rust Fortisimo ook de 0-3 kon aantekenen door een enorme blunder van de EZC '84 goalie, die veel te ver uit zijn goal kwam en simpel werd omspeeld.

In de rust werd er noodgedwongen een dubbele wissel gedaan.  R. Huisman voor D. v Schoonhoven. S. Ruyer voor R. Kooiman. Beide waren in een duel geblesseerd geraakt en konden niet verder.

In het begin van de tweede helft stond EZC '84 iets beter en werd er minder weggegeven. Helaas kon het team ook niet veel creëren waardoor de hatelijke nul op het scorebord bleef staan. 
Een kwartier voor tijd werd B. Hanekamp in het veld gebracht voor S. van de Schootbrugge. Ondanks de aanvallende impuls, waardoor er enkele kleine kansjes ontstonden, kreeg EZC '84 de bal niet in het net achter de Fortisimo keeper. 

In de 84" minuut kreeg Fortisimo een vrije trap op de rand van de 16 van de prima leidende scheidsrechter Pekaar. Deze werd zeer mooi binnen geschoten waardoor de stand op 0-4 kwam.

2 minuten voor tijd volgde ook nog de 0-5 wat tevens ook de eindstand was.

Wedstrijd : EZC '84 - Fortisimo

Scheidsrechter : Pekaar

Opstelling : Y. Eenkhoorn, P. Toisuta, F. Vijge, R. Kooiman (S. Ruyer), D. van Schoonhoven (R. Huisman), S. vd Schootbrugge (B. Hanekamp), P. Krijgsman, J. Krijgsman. D. Draaijer, B. Bosman, M. Dekker

Kaarten : -

Doelpunten : -

Volgende wedstrijd : 12 oktober 14.30 : EZC '84 - Vierhouten.

Fotoverslag : https://photos.app.goo.gl/ehwpVCqyc8HPSDTK6

Volgende wedstrijd

Vrijwilliger van de maand


 

Wedstrijdverslag

Nieuws


 


 

 

 

© EZC '84. All Rights Reserved.

Please publish modules in offcanvas position.

Free Joomla! template by L.THEME | Documentation