Laatste bekerwedstrijd gaat met 0-6 verloren

Op papier en na andere ontmoetingen in de bekerpoule vanmiddag een moeilijke maar mogelijk te nemen horde: vv Hattem uit.

Zowel EZC '84 als vv Hattem hadden beide voorgaande duels verloren en de wedstrijd ging dus om des Keizers baard.

EZC '84 moest het doen met een flink aantal afwezigen en terug van blessures komende spelers. De mannen van Spijker gingen voortvarend van start en gaven nagenoeg niets weg tegen de 3e klasser. Na 10 minuten kreeg Hattem iets meer grip op de wedstrijd wat resulteerde in 1-0 in de 20" minuut.

In de 44" min geeft scheidsrechter P. W. van der Leek een vrije trap aan EZC '84 net over de helft van het veld. Een speler van Hattem schiet de bal weg, waarop een andere speler deze vasthoud. S. Ruyer loopt op de speler af en pakt de bal terwijl hij de man een duw geeft. Daarop geeft de leidsman, tot verbazing van een ieder, de verdediger van EZC '84 een rode kaart. Na alle commotie wil EZC '84 de vrije trap nemen en kent de leidsman de vrije trap toe aan Hattem.

Na rust is EZC '84 nog niet bekomen van deze rare beslissing en direct na de aftrap valt in de 46 min de 0-2 in het net.

Hattem voelt zich gesterkt en tegen de 10 man van EZC '84 wordt er lekker op los gevoetbald. In de 53 "min wordt een speler van Hattem op een domme wijze gevloerd in het strafschopgebied en de daarop volgende penalty wordt feilloos binnen geschoten. Twee minuten later is het weer raak. Stand 4-0

EZC '84 probeert met man en macht de schade zo beperkt mogelijk te houden maar de 11 van Hattem spelen steeds makkelijker door de defensie van EZC '84.
Voor EZC '84 is de pijp leeg. Hattem scoort nog 2x. Zo wordt het 5-0 in de 70 minuut en is het in de 84 minuut 6-0.

Daarmee komt een einde aan het Bekerseizoen, waarbij er bij vlagen prima werd gespeeld. Met 2 derde en een vierde klasser als tegenstander hebben we ons prima kunnen voorbereiden voor het komende seizoen.

Fotoverslag

A.s. zaterdag begint de competitie 2019/2020 met een thuiswedstrijd tegen SDS '55 uit Wekerom. Aanvang 14:30 uur

Zaterdag 26 Oktober