EZC '84 verliest bekerduel tegen Noord Veluwse Boys

Vanmiddag stond de 2e bekerwedstrijd op het programma. Thuis tegen Noord Veluwse Boys.

NVB had vorige week verrast door Hattem met 3-1 te verslaan en gezien de resultaten van vorig seizoen waarbij EZC '84 in totaal 12 doelpunten tegen kreeg en 2 keer verloor waren we gewaarschuwd.
Tel daarbij de 6 geblesseerde en afwezige spelers bij op en we wisten dat het een moeilijke middag kon worden.

EZC '84 speelde in de eerste helft redelijk en wist prima tegenstand te bieden aan het team van NVB. In de 30 minuut werd er achterin niet goed gedekt en schatte Keeper Eenkhoorn de bal niet goed in, waardoor NVB op een 0-1 voorsprong kwam.

EZC '84 probeerde in de resterende 15 minuten van de eerste helft het tij te keren, maar slaagde hier niet in.

In de 2e helft speelde EZC '84 beter, maar kreeg de aansluitingstreffer er niet in. NVB was een stuk effectiever en kwam in de 60 minuut op een 0-2 voorsprong.

Ondanks de achterstand bleef EZC '84 knokken en kon in de 75 minuut de aansluitingstreffer maken toen de bal op de stip werd gelegd door de prima fluitende scheidsrechter Heijmeriks.
Helaas belandde het schot van E. Hanekamp op het houtwerk en bleef de stand 0-2. 5 minuten later was het wel raak. Een prima pass op B. Bosman resulteerde in een knap, in de korte hoek binnen geschoten doelpunt.

Heel even leek het er zelfs op dat EZC '84 ook de gelijkmaker kon maken toen M. Schroten vlak voor tijd een geplaatste bal over de keeper van NVB schoot en deze helaas ook op de lat belandde.
Daarmee was de eindstand van 1-2 bepaald.

Aankomende zaterdag mogen we uit naar Hattem voor de laatste bekerwedstrijd en kunnen we ons op gaan maken voor de competitie. Mogelijk heeft een aantal geblesseerde spelers voldoende aan de 2 weken om voor aanvang van de competitie weer fit te zijn.

Fotoverslag

Zaterdag 21 September