EZC 84 vr 1 wint eerste oefenwedstrijd en 1e bekerwedstrijd

Op woensdagavond 21 Aug stond er voor de dames van EZC 84 de eerste oefenwedstrijd op het programma. Omdat er nog wat met vakantie waren sloten Lotte van Voorst en Naomi Buitenhuis van MO17 aan. Tegenstander was WZC vr 1 uit Wapenveld.
Het werd een vrij eenvoudige 5-1 overwinning met doelpunten van Naomi (pingel), Rivka en 3x Marit.

Zaterdag 31 Aug stond de eerste bekerwedstrijd op het programma. EZC 84 vr1 – Vios V vr 2. Deze wedstrijd werd ook redelijk eenvoudig gewonnen met 4-0. Sommige dames moeten nog even wennen aan de nieuwe posities en aan het spel dat de trainer ze wil laten spelen. De doelpunten van deze middag werden door Marit en Esmee van Essen (3x) gescoord. Er werden deze wedstrijd aardig wat kansen gecreëerd(zelfs een pingel gemist). Het veld spel gaat mijn inziens steeds beter nu de gecreëerde kansen afmaken en dan maar zien waar het schip strand.
As zaterdag spelen de dames een uitwedstrijd in Veessen tegen VEVO vr 1 aanvang 12.30 uur.

Fotoverslag

Zaterdag 21 September