EZC '84 wint 9e editie Univé Hanendarptoernooi

EZC '84 heeft opnieuw (voor de 6e keer) het Univé Hanendarp toernooi op haar naam geschreven.

Zaterdagmiddag moest het team het opnemen tegen de gastheer van het toernooi, vv Emst. Emst had de eerste wedstrijd met 4-3 van VenL gewonnen en kon alleen zich alleen winnaar van het toernooi noemen als de wedstrijd tegen EZC '84 werd gewonnen.

De eerste helft werd er redelijk gevoetbald door EZC '84 wat resulteerde in een 1-0 voorsprong door B. Hanekamp, die een door de keeper van Emst losgelaten bal prima binnen schiet.
Ondanks het betere van het spel, wist EZC '84 geen afstand te nemen van het elftal van Emst. In de tweede helft was het Emst dat aandrong en opzoek ging naar de gelijkmaker. Dit lukte uiteindelijk in de 85 minuut toen een afstandsschot onfortuinlijk van richting werd veranderd en achter Djormi Ruegenbrink belandde.

Niet veel later was het Jordy Krijgsman die een prima corner van S. vd Schootbrugge hard binnenschoot en EZC '84 aan de verdiende voorsprong hielp.
In de allerlaatste minuut werd een afvallende bal direct op de slof genomen en binnen geschoten door Emst en werd ook de eindstand opgetekend. 2-2.

Daarmee kon EZC '84 wederom het Hanendarptoernooi op haar naam schrijven en daarmee een leuk bedrag in ontvangst nemen voor de EZC '84 jeugdafdeling. Ook de beker gaat wederom mee naar Epe.

A.s. donderdag speelt het eerste elftal een oefenwedstrijd tegen V en L. Dit duel begint om 20.00 uur op het J.B. Sportpark.

Fotoverslag : https://photos.app.goo.gl/3d8udpKyGtusDoK37

Zaterdag 21 September