EZC '84 VR1 verslaat ook nr 3 WVF VR1.

Zaterdag middag mocht het VR1 elftal van EZC ’84 spelen tegen het eerste dames elftal van WVF. Dit was de laatste wedstrijd van het seizoen.
EZC .’84 wist dat het geen makkelijke wedstrijd zou worden. Eerder dit seizoen werd er uit verloren met 3-0. De dames van WVF staan op een derde plek en hebben lang gestreden met EDON en SVI om het kampioenschap.

EZC ’84 begon sterk en dit resulteerde in een aantal hele goede mogelijkheden. EZC ’84 maakte de kansen alleen niet af. Dit betekende dat beide ploegen gingen rusten met een 0-0 tussenstand. In de rust werd er gewisseld. Lea Wibier kwam in de ploeg. Na een mooi uitgespeelde aanval vanaf links kwam de voorzet van Marit Bosgoed op Lea Wibier, ze twijfelde niet en schoot in 1 keer op goal. Dit schot was onhoudbaar voor de keeper van WVF. EZC ’84 kwam zeer verdiend op 1-0.
5 minuten later was het wederom Lea Wibier die scoorde voor EZC ’84. En zo stond er voor EZC na 60 minuten spelen een 2-0 voorsprong op het scorebord. EZC ’84 wist nog steeds het betere spel op de mat te leggen. Dit resulteerde ook in de 3-0 voor EZC ’84. Na 80 minuten werd er gewisseld, Lea Wibier werd uit het veld gehaald, onder luid applaus verliet zij het veld. 5 minuten later werd ook Iris Rijneveld uit de ploeg gehaald. Beide dames stoppen met voetballen en werden bedankt d.m.v. een presentje.  In de slot fase wisten beide ploegen nog te scoren waardoor de eindstand 4-1 was. Een knap resultaat.

Het seizoen zit er op voor de dames. Iris, Lea en Christy stoppen bij het dames elftal. Nogmaals bedankt voor de afgelopen jaren!

De spelers en trainer kunnen in ieder geval trots zijn op de 6e plek (van de 12). Zeker als je bedenkt dat dit het eerste jaar in het seniorenvoetbal betreft. Volgend seizoen zijn de vervangers voor deze 3 dames die stoppen al vastgelegd als versterking waardoor er volgend jaar een goed, ruim, kwalitatief dames 1 elftal staat.

Zaterdag 23 November