EZC '84 VR1 wint van koploper SVI VR1

Het beloofde een spannende middag te worden in Epe. SVI, zit vol in de kampioenstrijd met WVF VR1 en EDON VR1.  2 weken geleden werd er nipt verloren van EDON dus EZC '84 wist dat het elke ploeg lastig zou kunnen maken. EZC '84 begon sterk aan de wedstrijd maar de eerste kansen gingen er niet in.

Na 15 minuten voetballen kwam EZC '84 op 1-0 door een prima goal van Marit Bosgoed. Met veel strijd werd er bij vlagen prima gevoetbald. In de 25e minuut was het opnieuw Marit Bosgoed die door de verdediging van SVI wist te komen, de SVI verdediger maakte een overtreding en E.Z.C. ’84 kreeg een strafschop.

Rachel Kramer maakte geen fout en scoorde de 2-0 voor EZC '84. SVI begon aan te dringen maar door de prima spelende keeper van EZC '84 wist SVI niet te scoren. EZC '84 kwam er daarna nog een aantal keer goed uit alleen vergat het de 3-0 te maken. Na rust was het hetzelfde spelbeeld maar SVI werd gevaarlijker. Dit resulteerde in de 2-1. Aan beide kanten werd niet meer gescoord dus EZC '84 pakte de 3 dik verdiende punten. Woensdag speelt het VR1 elftal in Heerde tegen SEH VR1.

Zaterdag 4 Mei
EFC '58 - EZC '84