Slechte reeks zet zich voort bij NVB

Afgelopen zaterdag mochten onze jongens aantreden tegen Noord Veluwse Boys in Hattemerbroek. Trainer Spijker kon, door blessure en schorsing, niet beschikken over B. Bosman, P. Krijgsman en W. Veldhuis.
EZC '84 begon alles behalve scherp aan de wedstrijd. Al na 9 minuten wist NVB middels een counter, na een corner van EZC '84 simpel te scoren.

EZC '84 had de grootste moeite om in haar eigen spel te komen en was in de duels met NVB steeds een stap te laat. NVB kreeg van EZC '84 de kans om lekker te voetballen.
Die kans werd met beide handen aangegrepen en nog geen 5 minuten later stond de 2-0 op het scorebord. Op bijna identieke wijze als bij de 1-0 werd de verdediging compleet zoek gespeeld.

EZC '84 krijgt slechts een handjevol kansjes maar weet het de doelman van Noord Veluwe Boys niet lastig te maken.
In de 43 minuut wordt het 3-0 voor NVB als de verdediging van EZC '84 zich wederom om zeer simpele wijze laat verrassen door de tegenstander.

Na rust veranderd er niet heel veel aan het spelbeeld. F. Vijge wordt ingebracht voor I. Kamphuis om zo het centrum van de verdediging iets meer te versterken. In de 48 minuut mag NVB zich opmaken voor een vrije trap op ruim 30 meter van de goal. Als ook deze achter de keeper verdwijnt is de wedstrijd gespeeld.

In de 75 minuut komt D. Draaijer in het veld voor S. vd Schootbrugge. Ondanks dat in de 76 minuut de 5-0 binnen wordt geschoten door NVB komt er wel direct meer dreiging in het spel van EZC '84. De snelle speler van de JO19 weet tijdens zijn eerste invalbeurt dit seizoen de eer van EZC '84 nog enigszins te redden door in de 81 minuut de 5-1 binnen te schieten.

In de blessuretijd wordt de eindstand vastgesteld op 6-1 als NVB nogmaals weet te scoren.

Wedstrijd : Noord Veluwse Boys - EZC '84 6-1 (3-0).

Scheidsrechter :  Dhr R. Steen

Opstelling : A. de Haan, S. Appels (J. v Schoonhoven), M. Dekker, D. Gerritsen (F. Vijge), J. vd Haar, B. Hanekamp, I. Kamphuis, S. vd Schootbrugge (D. Draaijer), M. vd Schootbrugge, S. Ruijer, J. Krijgsman.

Kaarten: -

Doelpunten : D. Draaijer (5-1)

Fotoverslag :  https://photos.app.goo.gl/3P119b1GCQHcGt9K9

Volgende wedstrijd :  17 november om 14:30 uur EZC '84 - 't Harde