EZC '84 verliest nipt van Prins Bernhard

Vandaag stond de eerste thuiswedstrijd op het programma. Een wedstrijd tegen Prins Bernhard.
EZC '84 ging in de eerste helft voortvarend van start en wist het betere van het spel op de mat te leggen. Na enkele flinke kansen was het in de 17 minuut Frank Vijge die een afstandsschot wist binnen te schieten.

Om er zeker van te zijn werd de bal daarna ook nog binnen gekopt. De scheidsrechter keurde het doelpunt goed en spelers van Prins Bernhard stonden al klaar om de aftrap te nemen. Het was echter de grensrechter van Prins Bernhard die erg laat zijn vlag in de lucht stak en aangaf dat het buitenspel was. De scheidsrechter, die zeker niet zijn beste wedstrijd floot, was erg gevoelig voor het betoog en floot opnieuw maar nu om een vrije trap toe te kennen aan Prins Bernhard. Het bleef dus 0-0.

EZC '84 bleef de aanval zoeken en creëerde veel kansen maar wist zichzelf niet te belonen en was het bij het rustsignaal nog steeds 0-0.

In de tweede helft wist Prins Bernhard zich beter te verweren tegen het goed spelende EZC '84 maar ook Prins Bernhard kwam niet tot scoren. in de 59 minuut kwamen M. vd Schootbrugge en W. Veldhuis in het veld voor J. Krijgsman en B. Bosman. Ook zij konden geen verschil maken en de op dat moment gelijk opgaande wedstrijd. In de 75 minuut mocht I. Kamphuis nog wat minuten maken voor J. vd Haar.
De wedstrijd leek lang af te stevenen op een verdiend gelijkspel, waarbij EZC '84 ligt favoriet was. Helaas kregen onze jongens in de 83" minuut wederom de deksel op de neus en was het Prins Bernhard dat de 3 punten meenam naar Uddel.

Wedstrijd : EZC '84 - Prins Bernhard 0-1 (0-0)

Scheidsrechter : Dhr J. Zagers uit Hardenberg

Opstelling : A. de Haan, D. Gerritsen, M. Dekker, J. v Schoonhoven, S. vd Schootbrugge, F. Vijge, J. Krijgsman (M. vd Schootbrugge), P. Krijgsman, B. Bosman (W.Veldhuis) J. vd Haar (I. Kamphuis), B. Hanekamp.

Kaarten : D. Gerritsen (geel), M. Dekker (geel) en I. Kamphuis (geel)

Pupil vd Week : Sophie Bosman & Vera van Welsum

Fotoverslag : https://photos.app.goo.gl/uyhBvV18EB6BsfDRA

Volgende wedstrijd: Zeewolde - EZC '84 (Sportpark de Horst om 15:00 uur)