EZC '84 verliest nipt in blessuretijd

Onze jongens moesten vandaag uit naar Reaal Dronten om de eerste competitiewedstrijd van het seizoen af te werken.

Het zwaar bevochten duel eindigde in blessuretijd in 2-1 voor Reaal Dronten.

EZC '84 begon scherp aan het duel en wist in de 6 minuut op voorsprong te komen. Reaal kon pas in de 26 minuut wat terug doen waardoor de ruststand van 1-1 werd opgetekend.

EZC '84 voetbalde goed en wist het bij vlagen Reaal erg lastig te maken. Reaal kwam in de tweede helft beter in de wedstrijd en voor EZC '84 werd het steeds moeilijker. Het elftal speelde met alles wat het waard was en wilde kosten wat het kost de punt uit het vuur slepen. Helaas ging dat feestje niet door. In blessuretijd was het toch Reaal Dronten dat aan het langste eind trok en de winnende 2-1 binnen schoot.
Een erg zure nederlaag die, gezien het spel en de inzet, niet verdiend was. Gevochten als leeuwen, maar helaas net verloren. Klasse prestatie jongens!! Kop omhoog en op naar volgende week!! Dan spelen we om 14.30 tegen Prins Bernard uit Uddel.

Wedstrijd : Reaal Dronten - EZC '84 2-1 (1-1)

Scheidrechter :  S. Vos (Vroomshoop)

Opstelling : R. Tessemaker, S. Ruijer, J. Krijgsman, M. Dekker, D. Gerritsen, B. Bosman, M. vd Schootbrugge, P. Krijgsman, J. vd Haar, S. vd Schootbrugge, B. Hanekamp
Wissels : S. Appels, J. v Schoonhoven, S. v Assen, R. Darcin