EZC '84-1: Wel inzet, geen punten

De mannen van trainer Spijker mochten aantreden tegen het hoog genoteerde EFC '58 in Ermelo.

In tegenstelling tot afgelopen week werd er zaterdagmiddag wel de nodige strijd en inzet getoond. Dit resulteerde in een vroege voorsprong. Het was P. Krijgsman die in de 6"min de 0-1 op het bord wist te zetten. Na enkele kansen over en weer duurde het tot de 21 minuut toen een hoekschop voor EFC keurig werd binnengekopt en daarmee de ruststand van 1-1 op het bord zette. Overigens kwam EZC '84 goed weg in de eerste helft toen R. Kooiman de aanvaller van EFC vloerde maar de scheidsrechter hier niets in zag.

JO9-1 verspeelt punten bij ZAC JO9

Vandaag werd er in Zwolle tegen ZAC jo9-2 gespeeld. Om 9.30 uur werd er, op het toch wel wat gure sportveld, in Zwolle afgetrapt.

ZAC opende vrij snel de score door een vrije trap binnen te schieten. Daarna was het EZC'84 dat door een prima uitgespeelde actie de gelijkmaker maakte. Vervolgens waren er wat kansen over en weer. Toch waren de mannen van EZC'84 vandaag niet helemaal in goede doen. Er werd slordig gespeeld, passes kwamen niet aan en er werd teveel balverlies geleden, waardoor het ZAC soms te makkelijk gemaakt werd om te scoren. Het lukte de jongens helaas niet om een stempel op de wedstrijd te drukken en uiteindelijk werd er met 6-4 verloren. Volgende week is er weer een nieuwe kans om de 3 punten te pakken.
Dan spelen de jongens thuis om 8.30 uur tegen DOS Kampen jo9-3.

Dames EZC 84 winnen met 5-10 in Berkum in een knotsgek duel.

Zaterdag 9 November moesten de dames in Berkum aantreden tegen Berkum vr 3
Door blessures en andere omstandigheden gingen we met 12 dames op stap. Nieuw in de selectie is Nina Tuinman die door studie het voetballen eraan gaf maar gelukkig voor ons toch weer besloten heeft om de kicksen weer aan te trekken. Welkom Nina.

EZC '84-2 kruipt met ruime overwinning dichter naar koppositie

Het tweede van E.Z.C. is afgelopen zaterdag begonnen aan de vijfde competitiewedstrijd van het seizoen. Ditmaal de uitwedstrijd naar Klarenbeek. Wat weten wij van Klarenbeek 2, niet veel. Zij staan laatste bij ons in de competitie maar dat zegt niets met de verschillende soorten uitslagen die wekelijks voorbij komen.

EZC vr1 herstelt zich na bekernederlaag en wint overtuigend van ASC 62 vr2 8-2

Afgelopen zaterdag moesten de dames van EZC 84 thuis aantreden de nr laatst ASC 62 vr 2.
Na in de wedstrijd bespreking al aan geven te hebben dat er van onderschatting geen sprake mag zijn, begonnen de dames aan de wedstrijd. Het eerste schot op doel was al in de 2 e minuut Joyce M. kapte zich goed vrij echter haar schot verdween naast het doel.

JO9-1 wint uit tegen Berkum met 3-9

Om 11.45 uur werd er in de stromende regen afgetrapt bij Berkum JO9-3 in Zwolle. EZC'84 JO9-1 opende al gauw de score. Het duurde echter niet lang voordat de jongens van Berkum JO9-3 de gelijkmaker maakten. De mannen van EZC'84 zetten de tegenstander steeds meer onder druk en liepen hierdoor al gauw uit naar een ruime voorsprong van 7-2.
Door een lichte blessure van onze keeper Koen, moest Jamie de laatste 10 minuten de keepershandschoenen overnemen. In de laatste minuten werd er nog 1 keer door Berkum het net gevonden en wist EZC'84 nog 2 doelpunten te maken. De eindstand was 3-9 voor EZC'84 JO9-1.
Goed gedaan jongens! Weer 3 punten in "the pocket"!

EZC '84 blameert zich tegen hekkensluiter Harskamp

Zaterdag moest EZC '84 aantreden tegen hekkensluiter Harskamp en kon het de slappe wedstrijd van vorige week doen vergeten. Gezien de stand op de ranglijst, waarbij Harskamp 0 punten had uit 6 duels en 3 doelpunten voor en 32 tegen, moest EZC '84 vandaag laten zien waar het stond.

Matig EZC '84 verliest van de Veluwse boys

Na de deceptie van vorige week waarbij EZC '84 met lege handen stond na de wedstrijd tegen Harfsen, moest er vandaag gespeeld worden tegen Veluwse Boys.

Veluwse Boys is geen onbekende, want het was tegen Veluwse Boys waar EZC '84 promoveerde naar de 3e klasse.
EZC '84 ging flitsend van start want in de 2e minuut was het al raak en bracht P. Krijgsman de stand op 1-0. In de 7e minuut was het echter Veluwse Boys dat de stand gelijk trok en de 1-1 binnenschoot.

EZC '84 maakt het mede-koploper Harfsen moeilijk

Vanmiddag mocht het eerste elftal van EZC '84 aantreden tegen de ploeg van vv Harfsen.
Op voorhand een lastige wedstrijd gezien de stand op de ranglijst. Na het prima resultaat van vorige week was de opstelling op 1 positie gewijzigd. M. Dekker was weer present en kon vanaf minuut 1 aan de bak.

Pagina 1 van 10

Zaterdag 23 November