EZC 84 VR1 verliest oefenwedstrijd in Dronten met 7-2

Zaterdag 18 januari stond er na 4 trainingsmomenten een oefenwedstrijd voor EZC 84 vr 1 op het programma.
Met 15 dames togen we richting Dronten om daar aan te treden tegen 4 e klasser ASVD VR2
Na de perikelen met meisjes van MO 17 zijn er 4 meiden bij vr 1 aangesloten. Deze zijn Dagmar van Ommen Britt Westerink, Kimberly Haas en Lotte van Voorst.

We begonnen in de volgende opstelling aan de wedstrijd.
Doel Daphne v D (Melanie) achter Dagmar Esme Joyce S en Kimberly midden Elisa Daphne vd W, Nadine voor Britt Rachel en Esmee wissels Marit Monica en Nina.
Vanaf de 1 e minuut was ASVD de betere ploeg. Het combineerde wat makkelijker dan de Eper dames en al snel kregen de gastvrouwen de eerste kansen maar deze kon Daphne v D nog pareren.
Na ongeveer 15 minuten beten de Eper dames wat van zich af. En kwamen zelfs via een hoekschop op voorsprong. Joyce Spijker tikte de bal uit een hoekschop van Rachel in eerste instantie op de lat
en de rebound schoot ze in het doel.
Niet veel later kreeg Esme een grote kans. Ze kwam via een diepe bal alleen voor de keepster en met een man in de rug schoot ze de bal tegen de keepster aan.
In 10 minuten voor de rust gaven de dames via communicatie foutjes 3 doelpunten weg zodat de ruststand 3-1 werd.
Na de rust werd het al snel 4-1. Marit bracht de spanning nog even terug door een pass van de keepster te onderscheppen en de bal in het doel te plaatsen.
De gastvrouwen bleven qua voetbal de betere en brachten de eindstand op 7-2.
Volgende week hebben de dames een inhaalwedstrijd thuis tegen SVI vr 1 aanvang 12.00 uur.
Deze week met trainen de puntjes weer op de I zetten en zorgen dat we zaterdag de punten in Epe houden.

EZC'84 JO9-1 kampioen!

Vandaag stond de laatste wedstrijd van de najaarscompetitie op het programma. Om 10.00 uur moesten de jongens van EZC JO9-1 uit tegen JO9-2 van Berkum in Zwolle.
De wedstrijd was de eerste 10 minuten in balans en beide ploegen kregen een paar kansen. Na een kwartiertje spelen was het dan toch EZC dat op een 1-0 voorsprong kwam. Beide teams bleven aan elkaar gewaagd, maar het waren de jongens van EZC JO9-1 die goed het overzicht hielden en de kansen benutten. De wedstrijd werd uiteindelijk met 5-0 gewonnen.

JO14-1 Kampioen!

Na een overtuigende winst met 6-1 op Dalfsen is onze JO14-1 najaarskampioen geworden.

Het team begon de dag met een gezamenlijk ontbijt in de kantine.

Om 10.00 klonk het eerste fluitsignaal waarna beide teams wat onrustig aan de wedstrijd begonnen. Het was uiteindelijk EZC dat de wedstrijd naar zich toe trok en bij rust stonden onze jongens al met 4-0 voor.

JO12-1 kampioen

In een spannende wedstrijd, die in 3-2 eindigde, is onze JO12-1 kampioen geworden.
De wedstrijd begon wat gespannen, maar het JO12-1 team wist de tegenstander goed onder druk te zetten en speelde met vlagen zeer verzorgd voetbal.
Dit resulteerde in een mooie 2-0 voorsprong. Het werd weer flink spannend toen het geheel onverwachts 2-1 werd.

EZC '84 herpakte zich goed en kon het verschil weer op 2 doelpunten brengen door een prima goal waarbij de stand op 3-1 stond. 5 minuten voor tijd werd het echter 3-2 waardoor het toch nog even spannend werd.
Met veel inzet en overtuiging wisten de spelers de overwinning over de streep te trekken en kon het kampioenschap gevierd worden.

Alle spelers ontvingen in de kantine een beker met hun naam erop.

Alle spelers kregen ook nog een mooi shirt met hun naam erop. Deze spontane actie was verzorgd door sponsoren en trotse ouders van Honda Wesselink en Stucadoor van Zalk.

Top gedaan mannen! En succes na de winterstop

EZC '84 VR1 ongeslagen Herbstmeister na 2-3 overwinning 't Harde

Zaterdag 7 dec stond er voor de dames van EZC 84 een uitwedstrijd in en tegen t Harde vr 1 op het programma.
De nr 3 t Harde vr 1 tegen de koploper EZC 84 vr 1. Op papier een heuse toppen en dat dat werd het ook.
Al na 1, 15 minuut stond het al 0-1. Bij de eerste de beste aanval was het al raak voor de dames van EZC 84. Bij een schijnbaar ongevaarlijke aanval liet de keepster van de thuisclub de bal uit haar handen vallen en Nadine was er als de kippen bij om de bal het laatste zetje over de doellijn te geven. 0-1

JO9-1 wint met 1-9 uit bij WVF

Zaterdag 7 december stond de wedstrijd tegen WVF j09-3 uit in Zwolle op het programma.
Na een goede warming- up, op het enigszins gure veld, ging om 8.30 uur de wedstrijd van start. Er zaten een paar grote jongens bij de tegenstander in het team, maar daar lieten onze boys zich niet door van de wijs brengen.

EZC '84 JO17-1 Kampioen!!

Vol goede moed naar Apeldoorn tegen Groen Wit voor de kampioenswedstrijd voor de JO17-1.
Na wat moeilijke wedstrijden moest het vandaag gebeuren.
De veel meegereisde ouders zagen dat de wedstrijd goed begint en al snel maakt Dani de 0-1 met links

Dames EZC 84 winnen opnieuw, nu van VEVO vr 1 4-1

Zaterdag 30 nov stond er voor de dames van EZC 84 een thuiswedstrijd tegen VEVO op het
programma.
Na om 11.00 uur met de gehele selectie een lunch/brunch te hebben genuttigd, moest om 13.30 uur de focus op de wedstrijd gericht worden. Achteraf heeft de voorbereiding misschien iets te lang geduurd want de dames waren in de 1 e helft niet erg scherp.

EZC '84 verliest opnieuw

Zaterdag stond de uitwedstrijd tegen Prins Bernhard in Uddel op het programma.
EZC '84 begon redelijk aan de wedstrijd. De scheidsrechter van dienst, dhr Vinke was vanaf het eerste fluitsignaal duidelijk aanwezig. Dit kwam mogelijk door dat er 2 rapporteurs langs de kant stonden of dat hij zich aanpaste aan het niveau van de teams op het veld. Het deed in ieder geval geen goed aan de wedstrijd.

Pagina 1 van 12

Zaterdag 01 Februari