EZC '84 verliest van titelkandidaat Zeewolde met 1-5

Vandaag stond de wedstrijd tegen koploper Zeewolde op het programma. De uitwedstrijd in en tegen Zeewolde was nipt verloren dus er was wat goed te maken.

Met een gehavend elftal wist EZC '84 het Zeewolde moeilijk te maken en stond redelijk te verdedigen. Daar bleef het dan ook bij. EZC '84 kwam namelijk totaal niet onder het aanvallende spel van Zeewolde uit en wist tot de 28 minuut de deur naar de goal van Y. Eenkhoorn op slot te houden.

EZC '84 VR1 verslaat vv Oene met 3-2

Zaterdag heeft het vrouwen 1 elftal van EZC ’84 met 3-2 gewonnen in de derby tegen VV Oene.

Vorige week kon EZC ’84  de goede reeks van de afgelopen periode geen gevolg geven.  Er werd helaas verloren.
Deze week mocht het dames team aantreden tegen Oene.

Gehavend EZC '84 komt net te kort bij EFC

Met een flink uitgedunde selectie en een half fitte bank moesten onze jongens het zaterdag 4 mei opnemen tegen EFC uit Ermelo.
Voorafgaande aan de wedstrijd werd 1 minuut stilte gehouden in nagedachtenis van een overleden lid van EFC.

Ondanks de beperkte mogelijkheden qua bezetting in het veld, ging EZC '84 zeer voortvarend van start en was het B. Hanekamp die alleen op de keeper af kon gaan na een prima diepe bal en de 0-1 binnen schoot.

Lang kon EZC '84 niet genieten van de voorsprong want in de 8 min werd de gelijkmaker binnen geschoten.

EZC '84 wint overtuigend van s.v. Wissel

Donderdag 25 april stond een oefenwedstrijd tegen s.v. Wissel op het programma.
Na de heerlijke overwinning op Vierhouten in de competitie was het team van spijker er alles aangelegen om het goede spel voort te zetten in deze oefenwedstrijd.

B. Hanekamp was weer fit genoeg om te starten aan het duel waardoor de jonge D. Draaijer, na zijn prima wedstrijd tegen vierhouten, weer genoegen moest nemen met een plek op de bank.

EZC '84 VR1 wint van koploper SVI VR1

Het beloofde een spannende middag te worden in Epe. SVI, zit vol in de kampioenstrijd met WVF VR1 en EDON VR1.  2 weken geleden werd er nipt verloren van EDON dus EZC '84 wist dat het elke ploeg lastig zou kunnen maken. EZC '84 begon sterk aan de wedstrijd maar de eerste kansen gingen er niet in.

EZC '84 pakt eerste overwinning

Vandaag stond de wedstrijd tegen Vierhouten op het programma. Onze directe tegenstander op de ranglijst stond voorafgaande aan deze wedstrijd met 11 punten verschil boven ons.

Na de zeperd van vorige week tegen SEH, was het team er alles aan gelegen om nu eindelijk eens wat puntjes te pakken.

Tijdens de warming-up viel spits B. Hanekamp uit waardoor de 17 jarige Daniel Draaijer zijn opwachting mocht maken in de basis.

EZC '84 verliest Derby

Afgelopen zaterdag stond de derby tegen SEH op het programma. De wedstrijden tegen SEH, dat het dit seizoen prima doet, zorgen vaak voor een speciale sfeer en vechtlust.
Zo ook vandaag.

Wisten we vorig seizoen 4 punten over te houden aan de onderlinge ontmoetingen, deze editie ging met 1-4 verloren.

EZC '84 moest het doen zonder een aantal geblesseerden en derhalve mocht de jonge D. Draaijer in de basis starten. SEH ging fel van start en wist zich gesterkt door de resultaten van de afgelopen twee competitiewedstrijden.

EZC '84 houdt knap stand tegen koploper 't Harde

Vandaag stond de wedstrijd tegen de huidige koploper vv 't Harde op het programma.  Voorafgaande aan het spektakelstuk werd er ter nagedachtenis van het overlijden van een  lid van 't Harde 1 minuut stilte gehouden.

Na het eerste fluitsignaal van scheidsrechter Endeman ging 't Harde op jacht naar een flinke zege om zo de periodetitel veilig te stellen.  EZC '84 was niet van plan om hier aan mee te werken en weigerde zich naar de slachtbank te laten leiden. Trainer Spijker had gekozen voor een zeer verdedigende opstelling en dat wierp zijn vruchten af. 't Harde probeerde met man en macht door de verdediging heen te voetballen, maar liep iedere keer vast in de prima verdedigende achterhoede.

Pagina 1 van 6

Zaterdag 25 Mei