Slechte reeks zet zich voort bij NVB

Afgelopen zaterdag mochten onze jongens aantreden tegen Noord Veluwse Boys in Hattemerbroek. Trainer Spijker kon, door blessure en schorsing, niet beschikken over B. Bosman, P. Krijgsman en W. Veldhuis.
EZC '84 begon alles behalve scherp aan de wedstrijd. Al na 9 minuten wist NVB middels een counter, na een corner van EZC '84 simpel te scoren.

Scheidsrechter helpt derby om zeep

Na een slecht optreden afgelopen week tegen EFC stond vandaag de derby uit tegen VeVo op het programma.

Wedstrijden tegen VeVo brengen altijd iets extra's. Extra inzet, extra strijd en passie. Trainer Spijker kon beschikken over een nagenoeg fitte en complete selectie. Door het uitlopen van de wedstrijd voorafgaande op het hoofdveld en een fotomoment van de selectie van VeVo begon de wedstrijd iets later dan gepland.

Collectief falend EZC '84 verliest met 1-6

EZC '84 moest vandaag thuis aantreden tegen het sterke EFC '58. Vanaf de aftrap ging EZC '84 voortvarend van start en wist direct gevaarlijk voor de goal van EFC te verschijnen.
Deze 3 minuten waren de beste van EZC '84 in de daarna verder door EFC gedomineerde wedstrijd. Persoonlijke fouten en missende scherpte en inzet zorgde ervoor dat EZC '84 voortdurend achter de feiten aan liep. Het was dat EFC het vizier ook nog niet scherp had staan dat pas in de 20e minuut de 0-1 viel.

EZC '84 pakt eerste punt in derby

Zaterdag 13 oktober stond de wedstrijd tegen WZC wapenveld op het programma. Op voorhand een moeilijke tegenstander die fier op de koppositie in de 4e Klasse Oost C aanvoerde.

Het beloofde dan ook een mooie voetbalmiddag te worden op het gezellige J.B. Sportpark. EZC '84 begon sterk aan de wedstrijd en wist het WZC in de beginfase bij vlagen zeer moeilijk te maken.

EZC '84 verliest nipt van Prins Bernhard

Vandaag stond de eerste thuiswedstrijd op het programma. Een wedstrijd tegen Prins Bernhard.
EZC '84 ging in de eerste helft voortvarend van start en wist het betere van het spel op de mat te leggen. Na enkele flinke kansen was het in de 17 minuut Frank Vijge die een afstandsschot wist binnen te schieten.

EZC '84 ten onder tegen FC RDC

Zo goed als het team van Spijker zich hield tegen 1e klas reserve GA Kampen 2 tijdens het oefenduel van afgelopen dinsdag, zo slecht presteerde het team in de bekerwedstrijd tegen 4e klasser FC RDC uit Deventer.

Het duel dat onder leiding stond van de jonge scheidsrechter Stan Smit, ging in de eerste helft redelijk gelijk op. Het was echter het soepel spelende RDC dat het spel wist te maken. EZC '84 was niet scherp en liep voortdurend achter de feiten aan.
In de 18" min wist RDC op een 0-1 voorsprong te komen.

Slordig en onrustig EZC '84 verliest eerste bekerduel

Vandaag stond het eerste bekerduel op het programma tegen de 3e klasser Zwart-wit '63 uit en in Harderwijk.

Geen makkelijke tegenstander en de opdracht van Spijker aan zijn team was dan ook om er voor te zorgen dat EZC '84 compact zou spelen en de eerste 20 minuten ongeschonden door zou komen. Met de snelle buitenspelers kon dan geprobeerd worden om via een counter toch voor een verrassing te zorgen.

Pagina 1 van 5

Zaterdag 17 November