Sponsoravond Sportcafé met Roelof Luinge & Youri Mulder

Zo'n 50 sponsoren waren ingegaan op de uitnodiging van de sponsorcommissie van EZC '84 voor het Sportcafé met Roelof Luinge & Youri Mulder.

Rond 20.00 uur werd het sportcafé afgetrapt door presentator Eddy van der Ley die diverse actuele voetbalzaken doornam met scheidsrechter Roelof Luinge en analist en oud-voetballer Youri Mulder. 

Naast de visie van beide heren op de actuele voetbalzaken werden de aanwezigen getrakteerd op diverse anekdotes uit de jarenlange (internationale) activiteiten van beide heren.

Na de pauze was het tijd voor vragen uit het publiek. Onder andere werd beide heren gevraagd naar hun mening over kunstgras. Waar Luinge pertinent tegen kunstgras was, gaf Mulder aan dat het kunstgras niet als excuses gebruikt kan worden voor de slechte resultaten op internationaal niveau. Nagenoeg alle topclubs hebben kunstgras op hun trainingscomplex liggen.

Ter afsluiting van de avond werd een voetbalquiz gespeeld. Het waren juiste de anti-voetbal aanwezigen die met het juiste geluk met de prijzen aan de haal gingen.

Na afloop werd er onder het genot van een drankje en een hapje nog even na gekletst en werden diverse foto's gemaakt met de sprekers.
Al met al een prima georganiseerde en goed bezocht sportcafé. 

Henk en Aniek bedankt voor de goede zorgen.


 

Wedstrijdverslag

Nieuws


 


 

 

 

© EZC '84. All Rights Reserved.

Please publish modules in offcanvas position.

Free Joomla! template by L.THEME | Documentation