Penalty's & Pannekoeken bij EZC '84

    

Afgelopen zaterdag, 2 juli, stond de jaarlijkse Arie de Gooijer-penaltybokaal voor de jeugd van EZC '84 op het programma. 
Om 10.00 verzamelden de jongste groepen zich op het sportpark om hun traptechniek te meten met de ruim 10 keepers die activiteitencommissie had geregeld. 
Per leeftijdsgroep mocht iedere speler 9 penalty's afvuren op de verschillende keepers. Het was in sommige leeftijdsgroepen best spannend en er moest af en toe een shoot-out aan te pas komen om een winnaar aan te wijzen.
Uiteindelijk waren dit de spelers die er met de winst vandoor gingen

Mini's/spelgroep JO07/J009 JO11
1. Menno 1. Dyeno 1. Alan
2. Linde 2. Seth 2. Dennis
3. John 3. Liam 3. Bram

Na afloop van de penalty's mocht de kersverse voorzitter van EZC '84 de nummers 1 t/m 3 van iedere leeftijdsgroep een mooie beker uitreiken.
Ondertussen stond de mobiele pannenkoekenkraam van pannenkoekenhuis de Honingpot al driftig te bakken om alle kinderen en hun ouders te voorzien van een heerlijke pannenkoek met spek of naturel.
Zo was hier toch voor iedereen wat te genieten.

Na de jongsten, was het daarna de beurt aan de overige teams. Ook hier spanning en strijd voor de winst. In deze leeftijdsgroepen was de uitslag als volgt:

MO13 JO12/JO13 JO14 JO16 JO19
1. Babette 1. Keano 1. Sven 1. Jasper 1. Leon
2. Lana 2. Niek 2. Mick 2. Tygo 2. Dani
3. Jane 3. Robin 3. Joas 3. Steyn van L  

Ook voor deze strijders en hun ouders was er een flinke voorraad pannenkoeken beschikbaar.
De organisatie bedankt alle keepers die er voor hebben gezorgd dat er weer voldoende weerstand was bij het inschieten van de penalty's.
EZC '84 kan weer terugkijken op een mooie activiteit voor onze jeugd. We wensen jullie allemaal een hele fijne vakantie en tot volgend seizoen.

Link naar het fotoverslag : https://photos.app.goo.gl/4KnjtbHfqUaZzMqL8

 

Wedstrijdverslag

Nieuws

 
© EZC '84. All Rights Reserved.

Please publish modules in offcanvas position.

Free Joomla! template by L.THEME | Documentation