Nieuwe trainer voor EZC '84 VR1

Na lange  onzekerheid, zoeken, overleggen en teleurstellingen is de vacature voor trainer VR1 van EZC '84 ingevuld.

Na het plaatsen van diverse advertenties en het aanboren van verschillende netwerken, wilde het maar niet vlotten om voor de dames een trainer te vinden. Voor een aantal betrokken EZC-ers was dat reden om een speciale werkgroep op te zetten en er alles aan te doen om te slagen in de zoektocht.

De werkgroep EZC '84 VR1 is dan ook erg blij te kunnen melden dat zij in de missie zijn geslaagd. Vanaf komend seizoen keert een oude bekende terug op het EZC-nest. Tonnie Hofmeijer wordt de nieuwe trainer van de VR1.
Tonnie is voor velen geen onbekende en is jaren betrokken geweest (o.a. als trainer) bij EZC '84 in diverse functies en zal zich nu dus gaan richten op de prestaties van de Dames.
We kijken uit naar een mooi seizoen voor de dames en wensen Tonnie  Hofmeijer en het elftal heel veel succes het komende seizoen!

EZC '84 wil via deze weg de werkgroep EZC '84 VR1 ontzettend bedanken voor hun inzet bij het invullen van deze vacature. Fijn om te zien wat betrokkenheid en doorzettingsvermogen teweeg kan brengen binnen deze mooi vereniging.

Wedstrijdverslag

Nieuws

 
© EZC '84. All Rights Reserved.

Please publish modules in offcanvas position.

Free Joomla! template by L.THEME | Documentation