EZC ' 84 bouwt verder aan toekomst Jeugd.

Afdrukken

De ingezette koers bij de jeugdafdeling van EZC ‘84 begint zijn vruchten af te werpen.
Komend seizoen komt EZC met twee JO19-elftallen uit in de competitie. De JO19-1 welke competitief uit zal komen in de 2e klasse en een JO19-2 elftal dat recreatief zal spelen in de 4e klasse.

Met name het JO19-1 elftal moet gaan zorgen voor aansluiting met de selectie van EZC ’84.
Naast trainer en coördinator Adrie Kerkdijk zullen de volgende selectiespelers en oud-selectiespelers de technische staf gaan vormen rond beide elftallen.

Adrie Kerkdijk (Hfd trainer)
Melvin Ireeuw (Specialisten trainer Junioren)
Jan van Ommen (Keeperstrainer Selectie/JO19
Matthijs vd Schootbrugge (Trainer/begeleider JO19-2)
Ronald Wolf (Teambegeleider JO19-1)
Vacant (Teambegeleider JO19-2)

EZC ’84 is zeer verheugd dat de oudgedienden en (selectie)spelers zich willen inzetten voor de ontwikkeling van onze jeugd.

Behalve deze prima staf hebben beide JO19 elftallen zich kunnen versterken met een aantal spelers. Zo sluiten o.a. Valentijn van der Haar (Epe) en Dani Rorije (Vios) komend seizoen aan bij de JO19-1.

Bij de JO19-2 zijn maar liefst 4 nieuwe spelers te verwelkomen. Ook een aantal oud-spelers keren terug op het geel/blauwe nest.

Daarnaast wordt de pupillen-staf uitgebreid met een techniek trainer voor de JO13/JO12. Hier zal Mark van Petersen de extra techniektrainingen gaan verzorgen. Ook zal Mark als back-up fungeren voor Melvin Ireeuw.

Al met al mooie ontwikkelingen voor de toekomst van EZC ’84.