En toen werd het stil.....

En toen werd het stil.

“Goedemiddag dames en heren. Welkom op ons mooie JP sportpark aan de Kweekweg in Epe om de wedstrijd…………… Hier volgen de opstellingen van beide elftallen: ……. Hopelijk zien we een sportieve wedstrijd en weten we deze keer de nul weer eens te houden. Prettige wedstrijd!”

Dit welkom, met de nog altijd Westerse tongval, zullen we gaan missen als ons 1 e elftal volgend seizoen de thuiswedstrijden gaat spelen. Ook zullen we het handgeschreven papiertje missen. Het lijntjes papier met het welkomstwoord en de opstellingen van beide elftallen. Het velletje papier met de uitslagen en standen op het prikbord, ook handgeschreven.

Ook zullen we de vragen gaan missen: “Staat de installatie aan?” en “Ben ik te horen?”

En wat te denken van zijn vrolijke noot in de bestuurskamer. Veel tegenstanders zullen dat zeker gaan missen.

En niet te vergeten; de fles citroenbrandewijn. Elke zaterdag één glaasje, niet meer. We geven die fles een ereplekje.

Zijn werkzaamheden met de onderhoudsploeg op de maandag- en vrijdagochtend zullen we niet vergeten. Het verzamelen van oud papier, het harken en vegen. Het opruimen van alle rotzooi die na de zaterdag is achtergebleven. Het gezellig mopperen tijdens de koffie. Voor zijn makkers van het onderhoud zal het anders worden.

En toen werd het stil.

We kregen bericht dat Arie in het ziekenhuis was opgenomen. Het was zorgelijk. En nog later bereikte ons het bericht dat ons erelid Arie de Gooijer was overleden. Wat geweldig was het om op zaterdag 25 april op indrukwekkende wijze afscheid te nemen van een voetbalman in hart en nieren. Een clubman van het eerste uur (en ook een beetje van de Blauwen).

Een erehaag met tientallen EZC ‘ers langs de Kweekweg, waar Arie nog één keer langs zijn geliefde sportpark reed, gevolgd door zijn familie. De fakkels als eerbetoon voor een man die veel voor de club heeft gedaan en die voor veel mensen veel heeft betekend.

De bal ligt stil. Het spel is uit. We zullen je missen Arie!

Bert Harmsen

Voorzitter EZC ‘84

 

Via deze weg willen we iedereen enorm bedanken voor de respectvolle en het schitterende eerbetoon dat wij als vereniging hebben mogen geven aan Arie.
Deze dank werd ook in het bijzonder uitgesproken door de familie de Gooijer


 

Wedstrijdverslag

Nieuws


 


 

 

 

© EZC '84. All Rights Reserved.

Please publish modules in offcanvas position.

Free Joomla! template by L.THEME | Documentation