Zeer geslaagd Mixed 7x7 Shoarma toernooi

Ter afsluiting van het seizoen werd zaterdag 21 januari het beroemde 7x7 Mixed Shoarma toernooi gehouden.

Met een flink aantal spelende leden en oud-leden werd vanaf 14.00 uur werd er door 6 teams op twee velden gestreden voor de eeuwige roem. 

Naast de wedstrijden, waaraan zo'n 50 spelers aan meededen, stond de middag in het teken van het gezellig samen zijn ter afsluiting van het jaar.
Het evenement werd opgeluisterd door DJ DiCabrio die met zijn festival di Cabrio en de beroemde muziekbingo de sfeer er goed in kreeg.

Buiten onder de overkapping stonden 2 vrijwilligers voor alle aanwezigen een heerlijk broodje shoarma de bakken, welke gretige aftrek vonden onder de aanwezigen.

Voor de gelegenheid was Hansie Bosman uit Duitsland overgekomen om een aantal rondes van "Der Preis ist Heiss" te spelen met de onnodige spullen uit de diverse kerstpakketten van de leden van EZC '84 aangevuld met enkele gesponsorde prijzen.
De sfeer was wederom fantastisch en iedereen genoot van de drankjes, de shoarma, de verloting en de sfeer.

Volgende week zaterdag wordt de oud-jaarborrel gehouden, waarna de zaterdag daarop, 4 januari, de nieuwjaarsreceptie zal worden gehouden.

Terugkijkend op een geslaagd evenement rest ons niets meer dan u fantastische kerstdagen te wensen en we zien u graag op onze oudjaar-borrel of op onze Nieuwjaarsreceptie.

    

 

Meer foto's : https://photos.app.goo.gl/aUtCLD9TaUdjEQVU7

 

 

Wedstrijdverslag

Nieuws


 


 

 

 

© EZC '84. All Rights Reserved.

Please publish modules in offcanvas position.

Free Joomla! template by L.THEME | Documentation