Trainer Frank Spijker verlaat EZC '84 aan einde seizoen

Afdrukken

Aan de samenwerking tussen EZC '84 en Frank Spijker komt aan het einde van dit seizoen een einde.
Spijker heeft te kennen gegeven te willen stoppen en ook EZC hield al rekening met dit scenario daar Spijker vorig jaar nog aangaf er nog één seizoen aan vast te willen plakken.

De samenwerking heeft ondanks de inspanningen, helaas, op sportief niveau, niet dat gebracht wat beide partijen er van de te voren van hoopten. "Ik heb het enorm naar mijn zin gehad bij EZC '84 en met de groep spelers", aldus Spijker. "Ik ben er van overtuigd dat er meer in de groep zit dan dat er afgelopen seizoenen is uitgekomen."

Spijker heeft nog geen andere uitdaging voor het nieuwe seizoen maar geeft aan dat als er iets interessants op zijn pad komt hij daar zeker voor open staat. "Voorlopig staan we hier nog voor de groep en willen we in de resterende wedstrijden van dit seizoen er alles aan doen om er voor te zorgen dat we er beter voor staan dan op dit moment".

EZC '84 zal opzoek gaan naar een nieuwe trainer. De komende periode zal er in samenspraak met de spelersgroep en staf gekeken worden aan welke eisen de nieuwe trainer dient te voldoen om in het nieuwe seizoen aan deze uitdaging te beginnen.

Eventueel geïnteresseerden kunnen zich melden via het bestuur van de vereniging : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.