Aniek Steenbergen stopt als Kantinecommissielid

Voor wie ooit een kantinedienst heeft gedraaid of als bezoeker in de kantine kwam, is Aniek Steenbergen een bekend gezicht. De afgelopen jaren was Aniek een vaste waarde in de kantinecommissie waar zij o.a. verantwoordelijk was voor de kantineroosters. Vaak een enorm ondankbare taak, maar Aniek heeft de afgelopen jaren laten zien dat ze niet voor één gat te vangen was.

Aniek staat in haar prive-leven voor een nieuwe uitdaging en heeft derhalve aangegeven dit niet meer te kunnen combineren met het regelen van de kantinediensten. Zij zal haar functie per 1 oktober neerleggen

Uiteraard blijft Aniek wel betrokken bij EZC '84. Zo zal ze nog regelmatig een kantinedienst draaien. Wij, als EZC '84, willen Aniek enorm bedanken voor de inzet en haar doorzettingsvermogen! We wensen haar veel succes met haar nieuwe uitdaging en hopen haar nog regelmatig te mogen begroeten bij EZC '84

Inmiddels hebben zich twee vrijwilligers aangemeld om de werkzaamheden van Aniek over te nemen. Albertien Brummel en Daphne van Dregt zullen de planning en bijkomende werkzaamheden gaan overnemen. De dames zijn erg enthousiast om er iets moois van te maken. De komende periode worden de werkzaamheden overgedragen aan de nieuwe vrijwilligers. 

Uiteraard blijft de kantinecommissie opzoek naar (nieuwe) vrijwilligers. Wilt u wat betekenen voor onze mooie vereniging door het draaien van een kantinedienst? Meldt u dan aan bij Albertien Brummel op 06 41020213 of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


 

Wedstrijdverslag

Nieuws


 


 

 

 

© EZC '84. All Rights Reserved.

Please publish modules in offcanvas position.

Free Joomla! template by L.THEME | Documentation