Afsluiting / start seizoen selectie EZC '84

Afdrukken

Ter afsluiting van het seizoen 2018/2019 kwam de selectie van EZC '84 bijeen voor een gezellige barbecue met de staf, spelers en sponsoren.
Er werd kort terug gekeken op het afgelopen seizoen. De vertrekkende mensen werden even in het zonnetje gezet en bedankt voor hun inzet. Zij ontvingen allen een passend bedankje.
Ook de hoofdsponsor, van Lohuizen pallets, en sub-sponsoren Carwash Epe en Briljant hekwerk werden bedankt voor hun steun en

ontvingen een mooie bos bloemen.
De aanwezigen deden zich te goed aan de BBQ en genoten onderwijl van de voetbalwedstrijd van de Oranje-Leeuwinnen tegen Italië.


Voorafgaande aan de bbq werden alle nieuwe spelers welkom geheten en lichte spijker zijn plannen voor het komende seizoen toe.
De selectie van EZC '84 bestaat nu uit zo'n 35 man. Deze groep zal in eerste instantie worden teruggebracht naar 20 spelers en 2 keepers. Na de voorbereiding, die dinsdag 6 augustus zal starten wordt het definitieve 1e en 2e elftal samengesteld.
Iedereen zal zich opnieuw moeten gaan bewijzen en zijn plek in de 1e selectie moeten gaan verdienen door training, spel, inzet en houding. 
Als alles op de juiste plek valt, zal het een mooi seizoen moeten gaan worden, waarin EZC '84 betere resultaten gaat halen dan in het afgelopen seizoen. Het team is een hechte groep waar voldoende kwaliteit inzit. Nu moeten we er met z'n allen aan gaan werken dat dit er ook uitkomt.

EZC '84 speelt 13 en 17 augustus de eerste voorbereidingswedstrijden tijdens het toernooi bij het Hanendarptoernooi bij vv Emst.