Oude bekenden keren terug op EZC '84 nest.

Afdrukken

De overschrijvings-window van de KNVB is gesloten.
In aanloop naar het nieuwe seizoen weet EZC '84 zich op de valreep toch nog te versterken met een aantal oude bekenden die terug keren op het blauw/gele nest.

Allereerst keert Abdeslam (Appie) Bakhchouche terug op het JB sportpark. Appie maakt de overstap na een seizoen uitgekomen te zijn voor AGOVV. Ook Melvin Ireeuw keert terug naar EZC '84. Melvin speelde het afgelopen seizoen voor sv Epe. Bij EZC '84 wist hij zich al eens regionaal topscoorder te onderscheiden. We hopen dat hij het komende seizoen regelmatig het net zal vinden.
Ook keeper van Sven van Engeland keert terug bij EZC '84. Sven doorliep bij EZC '84 de jeugd, waarna hij bij de vv Oene onder de lat stond.
Als laatste keert Petu Toisuta terug. Petu kwam het afgelopen seizoen uit voor WSV en is ook geen onbekende. 

EZC '84 hoopt op een mooi seizoen waarbij deze spelers hun steentje kunnen bijdragen.

Jordy van Schoonhoven neemt afscheid van EZC '84. Hij gaat zijn geluk beproeven bij VeVo. Ivo Kamphuis gaat in een lager elftal voetballen.

Naast de selectie spelers van het eerste elftal zijn er ook een flink aantal nieuwe leden te verwelkomen voor de lagere elftallen en het Vr1-elftal.
Helaas nemen we ook afscheid van enkele (jeugd)spelers. Zij die stoppen, gaan studeren of hun geluk gaan beproeven bij een andere verenging.
EZC '84 wenst ze in ieder geval heel veel succes!! en wie weet keren ook zij nog eens terug op het warme EZC '84-nest.