EZC '84 35+ 1 en 45+ 1 beide kampioen

Bij EZC '84 wordt inmiddels al enkele jaren gevoetbald op de vrijdagavond en wel door de 35+ en sinds dit seizoen ook een 45+ waarbij de spelers variëren in leeftijd van 
35 tot zelfs 65 jaar.


Zo wordt er een competitie afgewerkt met respectievelijk 5 en 4 teams. Op de vrijdagavonden werden dan 3 of 4 wedstrijden gespeeld, waarbij iedere vereniging een keer optreed als gastheer. 
Gisteren zijn zowel de EZC '84 35+ 1 en EZC '84 45+ 1 kampioen geworden in de voorjaarscompetitie. Een zeer sportieve prestatie waar EZC '84 best trots op is.

Voor Jan Schouten was het een bijzondere avond. Jan is pas geleden 65 geworden en stopt nu met voetballen. Hij stopt met een hoogtepunt: Kampioen

Zo heeft niet alleen de jeugd de toekomst bij EZC '84 maar krijgen ook de veteranen die nog een balletje willen trappen deze mogelijkheid.
Heb je zin om een keer mee te trainen je bent van harte welkom op vrijdagavond van 19.00  tot 20.00 uur. 

Op de foto het kampioenselftal van de 45+ met : Jacco Witteveen, Frank Koldenhof, Jan schouten, Gert Keizer, Rinus Huisman, Gerben de Graaf, Gerwin de Weerd, Dule Dedic, Martin van Voorst, Fanai Talana, Arjan Huiskamp en Nico van Laar.


 

Wedstrijdverslag

Nieuws


 


 

 

 

© EZC '84. All Rights Reserved.

Please publish modules in offcanvas position.

Free Joomla! template by L.THEME | Documentation