Nieuws van de Jeugdcommissie

Afgelopen periode heeft de Jeugdcommissie te kampen gehad met enig personeel verloop. Onze jeugdvoorzitter Wilbrand Oonk was helaas genoodzaakt om zijn functie neer te leggen omdat deze niet meer te combineren was met zijn nieuwe baan, Wilbrand bedankt voor je tijd en inzet de afgelopen periode.
Ook kwamen er teveel werkzaamheden bij de overige leden te liggen waardoor zij te zwaar werden belast en het plezier in hun vrijwilligers werk niet meer vonden.Vanuit het hoofdbestuur is hierover meegedacht en Maurice Schalker zal zich de komende periode inzetten voor de jeugdcommissie.
Door deze stap hebben de overige leden ook weer het vertrouwen en plezier teruggekregen om weer voor 100% voor onze jeugd te gaan.

Om de zaken bij de jeugdelftallen beter te stroomlijnen en duidelijkheid te verschaffen is de Jeugdcommissie druk bezig om e.e.a. te herstructureren. Dit plan houdt in dat we weer gaan werken met Coördinatoren. Concreet betekent dit dat er twee Technisch Coördinator en drie Groeps Coördinator komen.
De technisch coördinator zal het beleid qua trainingen etc gaan vaststellen en uitvoeren en de groepscoördinatoren zullen de elftallen begeleiden met de randzaken.

De eerste gesprekken met de beoogde coördinatoren hebben reeds plaatsgevonden, waarbij de plannen zeer enthousiast zijn ontvangen en er zelfs al mensen hebben toegezegd in dit plan te willen stappen om zo de jeugd en het voetbal bij EZC '84 een stap vooruit te helpen.

We hopen een en ander zo snel mogelijk te kunnen communiceren en houden u op de hoogte.

Namens de jeugdcommissie,

Frank Vijge (Voorzitter), Janneke Veenbergen, Cindy van Laar, Monique Pet, Lotte van Essen en Maurice Schalker.

Mocht u vragen hebben of mee willen denken of u op een andere manier willen inzetten voor de jeugd van EZC '84, spreek ons aan op het complex of stuur een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Volgende wedstrijd

EZC '84 -1


Zaterdag 25 Mei
WZC - EZC '84

14:30 uur


 

Wedstrijdverslag

Nieuws


 


 

 

 

© EZC '84. All Rights Reserved.

Please publish modules in offcanvas position.

Free Joomla! template by L.THEME | Documentation