Sinterklaas bezoekt EZC '84

Woensdagavond hadden de trainers van jo8 en jo9 wel hele speciale assistentes: 3 Pieten kwamen meehelpen om de jongens te laten zien hoe pieten een balletje trappen op het veld! Hartstikke leuk voor de jongens en later kwam er nog een Piet bij om mee te helpen. Deze oplettende Piet zag dat er een bal op het dak van de kantine lag. Daken zijn natuurlijk bekend terrein voor Pieten en de Piet ging met behulp van een trap het dak op om de bal ervan af te halen. Alleen: daarna durfde hij zelf het dak niet meer af! Hoe moest dat nou?

De kinderen wisten het wel, heel hard roepen om Sinterklaas natuurlijk. Al snel kwam Sinterklaas met de nodige hulp: Brandweer Epe kwam aan met loeiende sirenes om de bange Piet van het dak af te halen. Nadat de stoere brandweermannen Piet weer van het dak af hadden gehaald en buiten al het nodige snoepwerk werd uitgedeeld gingen de jongens met de Sint en zijn Pieten de kantine in voor een gezellig feestje. De Sint wist dankzij zijn gluurpieten een leuk verhaal te vertellen over jo9 en de rijmpiet had zelfs een heel mooi en grappig gedicht gemaakt voor jo8.

Na het uitdelen van de cadeautjes en nog meer strooigoed namen de Sint en zijn Pieten weer afscheid van de jongens van jo8 en jo9 en gingen zij terug naar het grote Pietenhuis.

De activiteitencommissie kan terugkijken op een geslaagd sinterklaasfeest en willen de vrijwilligers die zich hebben ingezet om onze jeugd een leuke avond te bezorgen dan ook enorm bedanken voor alle hulp.

Fotoverslag : https://photos.app.goo.gl/tgfoCR9LmjF4kV949

Volgende wedstrijd

EZC '84 -1


Zaterdag 25 Mei
WZC - EZC '84

14:30 uur


 

Wedstrijdverslag

Nieuws


 


 

 

 

© EZC '84. All Rights Reserved.

Please publish modules in offcanvas position.

Free Joomla! template by L.THEME | Documentation