Nieuw geluid op het J.B. Sportpark

Vandaag heeft Elektra op ons sportpark nieuwe speakers geinstalleerd. De oude speakers hadden hun beste tijd gehad en produceerden meer gekraak dan geluid.


I.p.v. van 4 speakers is ons sportpark nu uitgerust met 2 speakers die voldoende vermogen hebben om vooraf aan de wedstrijd de sfeer te verhogen. Ook zal onze vaste sportpark omroeper Arie de Gooijer weer goed verstaanbaar zijn wanneer hij vol passie de bezoekers welkom heet op ons gezellige sportpark en voorafgaand aan de wedstrijd de opstellingen aan u doorgeeft.

Wij hopen dat de nieuwe speakers bijdragen aan de gezelligheid, de sfeer en het enthousiasme bij de thuiswedstrijden van ons 1e elftal.

De MPLT62-G is een hoogwaardige 2-weg 100V hoorn projector. Met zijn ‘long throw’ karakter wordt het geluid weg geworpen over lange afstanden en in grote gebieden gebracht. Dankzij de uitstekende dekking, hoge gevoeligheid, hoge output, lage vervorming en uitgebreide frequentierespons, is deze hoorn geladen 2-weg model een ideale luidspreker voor spraak & muziek

 

Volgende wedstrijd

EZC '84 -1


Zaterdag 4 Mei
EFC '58 - EZC '84

14:30 uur


 

Wedstrijdverslag

Nieuws


 


 

 

 

© EZC '84. All Rights Reserved.

Please publish modules in offcanvas position.

Free Joomla! template by L.THEME | Documentation