Medewerkers Zorgboerderij helpen onderhoudsploeg EZC '84

Afgelopen vrijdag hebben maar liefst 22 medewerkers van de Zorgboerderij Oene, onder leiding van de begeleiders, hun handen flink uit de mouwen gestoken ter ondersteuning van de onderhoudsploeg van EZC '84.

Zo hebben ze al het blad rond het 1e veld verwijderd en afgevoerd in de groenbak op het terrein en alles netjes aangeveegd.
Daarnaast zijn de dames van de Zorgboerderij druk bezig geweest met het reinigen van de reclameborden langs het eerste veld.
De lunch werd aangeboden door EZC '84 en bestond uit een lekker patatje met snacks. Komende weken zal de zorgboerderij nog een keer aansluiten bij de onderhoudsploeg om de laatste bladeren en reclameborden op te ruimen/ te reinigen.

Het was in ieder geval een gezellige drukte op het J.B. Sportpark. Mannen en vrouwen van de zorgboerderij ontzettend bedankt voor jullie hulp!! Toppers zijn jullie

Voorjaarscompetitie bekend

Voor alle elftallen is de indeling voor de voorjaarscompetitie bekend.
Je vindt het programma /standen op de elftalpagina's

Voor die elftallen die nog in de beker uitkomen staat de eerstvolgende wedstrijd onder bekerprogramma op de elftalpagina's


Jeugd EZC '84 vermaakt zich prima in Sporthal RSG

De jeugdafdeling van EZC '84 was afgelopen zaterdag te gast in de Gymzalen van de RSG NOV. 
Alle jeugdelftallen konden zich daar uitleven tijdens een training en/of minitoernooi dat was opgezet door de activiteitencommissie van EZC '84. Iedere leeftijdsgroep had ruim de tijd om gebruik te maken van de zalen.
De ochtend begon rond 09.00 uur voor de allerjongsten en werd vlak na de middag afgesloten door de JO17 groep

Iedereen vermaakte zich prima en was zeer te spreken over de prima organisatie door Lotte van Essen en Monique Pet van de Jeugdcommissie en de begeleiding van enkele vrijwilligers.
Iedereen bedankt voor deze gezellige ochtend

Nieuwjaarsreceptie EZC '84 goed bezocht

Traditioneel werd op de eerste zaterdag van het nieuwe jaar de jaarlijkse nieuwjaarsreceptie gehouden bij EZC '84.

In een goed gevulde kantine werden de aanwezigen kort toegesproken door voorzitter Bert Harmsen die in zijn speech kort terug keek op het afgelopen jaar. Een jaar waarin de jeugd van EZC '84 het prima deed. Bij de Senioren waren de resultaten wat minder, met als positieve uitschieters de 35+ en 45+.

Namens de vereniging werden er ook een 4-tal leden gehuldigd voor hun 25 jarig jubileum. Bert Harmsen, Ruben van de Vrugt, Ronald Tessemaker en Gert-Jan Mekelenkamp lopen inmiddels 25 jaar bij de vereniging. De eerste 3 ontvingen een bos bloemen en een blijvend aandenken in de vorm van een horloge. Gert-jan was helaas verhinderd en zal zijn aandenken op een later tijdstip ontvangen.

Uiteraard werden ook de (nieuwe) trainers en staf even benoemd. Te weten: Gert-Jan Piksen (trainer 1e elftal), Harry Visch, die even als verzorgster Cindy Bosman het contract verlengd en Jan van Ommen, die volgend seizoen de keepers zal gaan trainen.

Een bijzonder woord van dank ging uit naar Jan Oonk en Adrie Kerkdijk voor de wijze waarop zij binnen de club werkzaam zijn.
Ook gaf hij aan dat we nog steeds vrijwilligers kunnen gebruiken en werd de jaarlijkse rookworstactie afgetrapt.

De voorzitter sloot zijn praatje af met de traditionele Afrikaanse spreuk. Deze luidt dit jaar : Painamapo ndio painukapo of te wel "Waar de berg naar beneden gaat is ook de plek waar de berg omhoog gaat."

Daarna was er gelegenheid om te toasten op het nieuwe jaar en te genieten van een drankje en een hapje.

Fotoverslag : https://photos.app.goo.gl/cnEFgECkt6EuRSwj6

Gert-jan Piksen tekent als hoofdtrainer bij EZC '84

Vlak voor het einde van het jaar heeft de TC van EZC '84 Gert-Jan Piksen als nieuwe hoofdtrainer voor het seizoen 2020/2021 vast gelegd bij de Club.
Piksen tekende vrijdagavond een contract met de duur van 1 jaar bij de 4e klasser zaterdag.

De afgelopen maand hebben er diverse gesprekken plaatsgevonden met een aantal geschikte kandidaten. Tijdens deze gesprekken, waarbij ook een afvaardiging van de spelersgroep aanwezig was, bleek al snel dat de klik met Piksen er direct was. Naast de spelers was dit gevoel er ook bij de elftalbegeleiding en de TC. 

De komende periode zal Piksen gebruiken om verder kennis te maken met een aantal stafleden en zal hij zich inleven in de vereniging door mogelijk hier en daar een wedstrijd te bezoeken, mocht dit te combineren zijn met zijn huidige werkzaamheden als trainer van JO19-1 en Onder 23 team van VVOG.

Piksen beschikt over UEFA B/C en zal in het nieuwe seizoen trainer Frank Spijker, die heeft aangegeven te stoppen, vervangen. Piksen heeft onder andere enkele jaren bij 't Harde in de selectie gevoetbald en daarnaast diverse elftallen getraind. De afgelopen jaren is hij actief geweest als trainer van WHC en VVOG. 

Piksen is getrouwd en heeft 2 kinderen en woont momenteel in 't Harde. In het dagelijks leven is Piksen werkzaam als zelfstandig ondernemer bij Feedback Training & Consulting op het gebied van trainen en coachen van medewerkers, teams en organisaties en dan met name voor teambuilding en klantbeleving.

Gert-Jan, van harte welkom bij EZC '84 en veel succes in het nieuwe seizoen!

Zeer succesvolle Najaarscompetitie voor Jeugd EZC '84

De jeugdelftallen van EZC '84 hebben het in de Najaarscompetitie zeer goed gedaan. Maar liefst 5 elftallen (van de 8 elftallen waarbij de standen worden bijgehouden) behaalden het kampioenschap en zullen de komende voorjaarscompetitie in de meeste gevallen in een hogere klasse uitkomen.

De volgende elftallen zijn deze competitie kampioen geworden:

Zeer geslaagd Mixed 7x7 Shoarma toernooi

Ter afsluiting van het seizoen werd zaterdag 21 januari het beroemde 7x7 Mixed Shoarma toernooi gehouden.

Met een flink aantal spelende leden en oud-leden werd vanaf 14.00 uur werd er door 6 teams op twee velden gestreden voor de eeuwige roem. 

Eurovrienden Arena weer compleet met sponsordoek

Woensdag heeft Briljant Hekwerk het sponsordoek van de Eurovrienden Arena teruggeplaatst bij de Arena.

Bij de oplevering van de Arena was er gekozen voor speciaal wind-doorlatend doek, zodat alle sponsoren mooi uitkwamen op het sponsordoek. Helaas was het doek niet doorlatend genoeg en bleek bij een flinke wind de ballenvanger niet bestand tegen het gewicht. Daarop is besloten om een speciaal buizenframe te bevestigen om het doek en staat deze nu los van de ballenvanger.
Wij zijn blij dat alle sponsoren nu weer tot hun recht komen naast de Eurovrienden Arena van EZC '84.

Succesvolle Jeugd-kader avond

Ter afsluiting van het najaar-seizoen werd afgelopen week bij EZC ’84 een jeugd-kaderavond georganiseerd door de Jeugdcommissie van EZC ’84.
Tijdens de avond, waarbij alle trainers/leiders van de jeugdelftallen aanwezig waren, werd teruggeblikt op de afgelopen succesvolle najaar-competitie waarbij maar liefst 4 elftallen kampioen werden. Te weten: JO17-1, JO14-2, JO11-2 en de JO12-1. A.s. zaterdag komt daar mogelijk nog een 5e elftal bij wanneer de JO14-1 bij winst of gelijkspel zich ook najaar-kampioen mag noemen.

Pagina 1 van 21


 

Wedstrijdverslag

Nieuws


 


 

 

 

© EZC '84. All Rights Reserved.

Please publish modules in offcanvas position.

Free Joomla! template by L.THEME | Documentation