September 2020 - Frits Poppema

Naam  : Frits Poppema  
Geboorte datum : 26-apr-1946  
Lid sinds : 01-jun-1987  
Favoriete Club : Géén favoriet. Ik geniet van het spelletje  

Na een aantal maanden geen vrijwilliger te hebben gekozen ivm de Corona-crisis, vond het bestuur het tijd om weer een vrijwilliger in het zonnetje te zetten.
Deze keer een stille kracht binnen de vereniging die regelmatig nog te vinden is op het J.B. Sportpark: Frits Poppema

Over Frits

Frits is 3 jaar na de oprichting lid geworden bij EZC '84. De afgelopen jaren is Frits regelmatig te zien in zijn scheidsrechterstenue op ons Sportpark om een wedstrijdje te fluiten.
Zijn passie voor het fluiten heeft hij de afgelopen 21 jaar gedeeld op het veld bij de jeugdelftallen.

Na jaren te hebben gevoetbald (voornamelijk 5e elftal) werd Frits gevraagd om te fluiten. "Als ik iets doe, wil ik het ook goed doen" en dus volgde Frits in eind 1998 de opleiding tot verenigingsscheidsrechter. In 16 uren en voor 35 gulden (incl boeken) werd hem de praktijk en theorie bijgebracht waarna hij zich in februari 1999 officieel verenigingsscheidsrechter mocht noemen. 

Ook stond Frits nog een blauwe maandag in de kantine, maar dat was niet zijn ding. Uiteraard heeft hij dit wel een jaar afgemaakt want zoals hij zelf zegt, als je ergens aan begint moet je het ook afmaken.

 

Wat wil je nog kwijt?

Ik ben blij met deze onverwachte waardering. Ik vind her belangrijk dat de jeugd op het veld geniet van het spel en zich samen ontwikkeld als jong mens.
Vind het mooi om (jonge) mensen te stimuleren.

Bedankt voor je inspanningen bij onze vereniging. We hopen nog lang van je diensten gebruik te mogen maken. Geniet van je cadeaubon van wijnkoperij Kroeze.