Juli 2019 - Adrian van Essen

Naam  :  Adrian van Essen  
Geboorte datum :  22-jan-1981  
Lid sinds :  03-jul-2006  
Favoriete Club :  Ajax  

Over Adrian
Sinds 2006 is Adrian van Essen regelmatig te vinden op ons mooie sportcomplex. Deze "stille" kracht werd al snel gevraagd voor een bestuursfunctie. Als bestuurslid was hij steeds een vaste waarde binnen de vereniging. 

Bij EZC '84 gaat er geen verbouwing voorbij of Adrian is er wel bij betrokken. Met zijn "netwerk" weet hij iedere klus geklaard te krijgen. Ook zijn deelname aan de sponsorcommissie gaat niet ongemerkt voorbij. Hij weet veel van zijn relaties te enthousiasmeren voor onze club.

Mede door zijn tomeloze inzet bij iedere verbouwing werd hij bij de verbouwing van onze kleedkamers en bestuurskamers al eens verrast met een vernoeming van de bestuurskamer tot de Adrian van Essen bestuurskamer.
Ook is Adrian al vanaf de eerste editie van het bedrijventoernooi betrokken bij de organisatie. Dit fantastische toernooi gaat komende editie voor de 10e keer van start. Een lustrum.

Als speler heeft Adrian jaren deel uit gemaakt van één van de senioren elftallen. Inmiddels trappen zijn kinderen, Esmee en Daan ook regelmatig een balletje op de velden van EZC '84.

Wij zijn enorm blij met de inzet en tijd die Adrian steekt in onze club en hopen nog lang van zijn expertise en inzet gebruik te mogen maken.

Wat wil je nog kwijt?
Ik ben een man van weinig woorden en denk dat er anderen zijn die meer voor deze benoeming in aanmerking komen. Het is niet zo mijn ding om in de belangstelling te staan.


Bedankt voor je inspanningen bij onze vereniging. We hopen nog lang van je diensten gebruik te mogen maken. Geniet van je cadeaubon van wijnkoperij Kroeze.

Volgende wedstrijd

26 november 2022 14:30 uur

 

   

Het laatste EZC '84 nieuws

Free Joomla! template by L.THEME | Documentation