Mei 2019 - Frank Vijge

Naam  :  Frank Vijge  
Geboorte datum :  15 juni 1995  
Lid sinds :  28 juni 2002  
Favoriete Club :  Feyenoord  

Over Frank
Als jochie van amper 7 jaar zette Frank zijn eerste stappen op het Sportpark van EZC '84. Sindsdien is hij meerdere malen per week te vinden op ons mooie sportpark.
De eerste jaren doorliep Frank alle jeugdelftallen en zodra het kon/mocht ging dit bezige mannetje zich bemoeien met de randzaken van EZC '84.
Zo nam hij in 2015 plaats in de jeugdcommissie en verzorgde menig training voor de nieuwe pupillen. 
Als trainer/coach kende hij zelfs diverse successen met de jeugd van EZC '84.


De rol van regelneef ligt Frank prima. Ook toen enkele seizoenen geleden het vriendenteam (3e elftal en huidige 2e elftal)werd opgericht stond hij, samen met een aantal anderen, aan de wieg van dit team.

Frank is nooit te beroerd om de handen uit de mouwen te steken of bij te springen daar waar nodig.
Of het nu de aanleg van de Eurovrienden pannakooi is, tentenkamp of elftalindelingen maken. Frank is er bij.
Afgelopen seizoen heeft hij na het vertrek van de trainer van de VR1 deze groep ambitieuze dames onder zijn hoede genomen en verzorgt wekelijks de trainingen en gaat, daar waar mogelijk ook mee naar de wedstrijden.

Ook in de Jeugdcommissie is Frank van grote waarde. Na het stoppen van jeugdcommissievoorzitter heeft Frank deze uitdaging aangenomen en is hij momenteel Ad interim voorzitter en verzorgt samen met de technische coördinatoren de technische zaken omtrent de jeugdelftallen.

Afgelopen seizoen heeft Frank zijn vriendenteam ingeruild voor het selectie elftal nadat deze een beroep op hem deden. Helaas is Frank sinds enkele weken geblesseerd maar we hopen dat hij volgend seizoen weer aansluit bij de selectie.

Wat wil je nog kwijt?
Wat leuk dat ik vrijwilliger van de maand mag zijn deze maand want er zijn zoveel vrijwilligers bij ons mooie cluppie EZC!  Het seizoen zit er bijna op. Na een fantastisch jaar in ons vrienden team heb ik het dit jaar onzettend naar mijn zin in het eerste elftal!!  Ook het afgelopen half jaar was het  als trainer van VR1 samen met de leiders Cindy en Janneke en grens rechter Arnold en natuurlijk het top team een geslaagd seizoen!


Bedankt voor je inspanningen bij onze vereniging. We hopen nog lang van je diensten gebruik te mogen maken. Geniet van je cadeaubon van wijnkoperij Kroeze.