April 2019 - Jan Oonk

Naam  : Jan Oonk  
Geboorte datum :  04 maart 1950  
Lid sinds :  29 februari 2000  
Favoriete Club :  FC Twente / de Graafschap   

Over Jan
Jan Oonk loopt al diverse jaren mee binnen EZC '84. Nooit te beroert om de handen uit te mouwen te steken of mee te denken in oplossingen.
Van Voorzitter, Onderhoudsploegmedewerker, Aanleg Kunstgrasveld, verhuur Kunstgras, Initiator G-voetbal, Begeleider G-voetbal, Kantinediensten, Schoonmaak/onderhoud, bestuursdiensten of bij de Stichting tot exploitatie sportpark de Kweekweg, aanleg scooterparkeerplaats, etc etc.
Je kunt het zo gek niet bedenken of Jan Oonk heeft er wel iets in betekent of voor gedaan.
Jan Oonk is dus een echte EZC-er in hart en nieren en altijd nauw betrokken bij het reilen en zeilen van de vereniging. Momenteel zorgt Jan bij de kantinevrijwilligers voor de voorbereidingen van de kantinediensten en houdt hij de kleedkamers op orde. Een echte voorbeeld-vrijwilliger van de buiten categorie.

Ondanks al zijn betrokkenheid heeft Jan nooit gevoetbald bij EZC '84

Wat wil je nog kwijt?
Konden jullie niemand anders vinden?
Mijn wens is dat er meer (oud)leden betrokken zijn/blijven bij deze mooie vereniging. We hebben de mensen hard nodig om deze club te laten functioneren. Er moeten binnen onze mooie vereniging toch voldoende mensen rondlopen die bijvoorbeeld een keer scheidsrechter willen zijn. Er is toch niets mooier dan na een wedstrijd met een voldaan gevoel van het veld te stappen.

Als iedereen zijn steentje bijdraagt moet dat goed komen.


Bedankt voor je inspanningen bij onze vereniging. We hopen nog lang van je diensten gebruik te mogen maken. Geniet van je cadeaubon van wijnkoperij Kroeze.